Puoliaika.com ennakko: UEFA Super Cup: Barcelona – Sevilla

Otteluennakko: FC Barcelona - Sevilla

Tänään kaksi espanjalaisjättiä kohtaa toisensa UEFA:n Super cupissa. Super Cup pelataan Mestarien liigan ja Eurooppaliigan voittajien välillä.

Barcelona lähtee ennakkosuosikkina kohtaamaan Sevillaa illan koitoksessa, vaikka se onkin pelannut alavireisesti harjoitusottelut. Barcelonalla on kaksi pahaa poissaoloa, sillä Neymar ja Jordi Alba ovat loukkaantuneita, mutta ei Sevillallakaan ole helppoa. Poissaolijoiden joukossa on muunmuassa Nico Pareija, sekä Stokesta hankittu Steven N´Zonzi. 

Barcelona saa peliin kuitenkin 2/3 vaarallisesta hyökkäystriostaan, kun Luis Suarez ja Lionel Messi ovat kunnossa. Sevillalla on puolestaan heittää vastaan piikkinä Kevin Gameiro. 

Jos historiaan peilataan, niin ei Sevillalla pitäisi olla mitään jakoa tässä pelissä, sillä Sevillan valmentaja on kohdannut Barcelonan yhteensö 19 kertaa eri joukkueiden peräsimessä eikä ole koskaan onnistunut voittamaan peliäkään. 6 tasapeliä ja 13 tappiota. Näissä peleissä messi on iskenyt pallon verkkoon uskomattomat 22 kertaa. Messi taitaa olla Unal Emeryn painajainen.

On vaikea nähdä, että tästä ottelusta tulisi Barcalle mikään läpihuutojuttu, sillä Sevilla tulee laittamaan katalaanit koville. Kuitenkin lopputulos tulee olemaan se, että jalkapalloa pelataan 90 minuuttia ja Barcelona voittaa, sekä ottaa viidennen Super Cupin voiton.

Poimitaan Nordicbetin listalta seuraavat kohteet otteluun, joka tulee TV2:lta suorana:

Messi tekee boksin ulkopuolelta maalin @4.95

Molemmat joukkueet tekevät maalin @1.62

Barcelona -1 @1.98

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here