Puoliaika.com ennakko: Udinese – Juventus

udinese_juventus_puoliaika.com

 

Sarjakärki Juventus kohtaa tänään europaikoille hamuavan Udinesen.

Juventuksen viimeaikaiset pelit eivät ole olleet täysin sitä mihin Juventus parhaimmillaan pystyy, mutta silti he ovat onnistuneet raapimaan otteluista täydet pisteet.

Viimeisestä kymmenestä vierasottelusta Juventus on onnistunut voittamaan kuudesti, pelannut kahdesti tasan ja hävinnyt kahdesti.

Udinese on kymmenestä kotiottelusta voittanut 4, hävinnyt kolmesti, sekä saanut 3 tasapeliä. Udinesen formi ei siis ole yhtä vahvaa, kuin Serie A:n kärkipaikalla olevan Juventuksen.

Juventukselta puuttuu Claudio Marchisio ja Arturo Vidal. Marchisio otti varoitustilin täyteen ja Vidalilla paukkuu polvi. Toisaalta taas Paul Pogban nousujohteinen pelikiima on pelote kenelle tahansa joukkueelle ja Udinesen puolustus tulee olemaan tänään todella lujilla nuoren ranskalaisen kanssa.

Udineselta puuttuu keskikentältä pelaajia, sillä Panagiotis Kone on kolme matsia sivussa ja Emmanuel Badu on edustamassa maataan Afrikassa. Tämä heikentää Udinesea tuntuvasti.

Vetomielessä Juventuksen vähintään kahden maalin voitto on erittäin hyvä kohde, sillä Nordicbet tarjoaa tähän kertoimeksi 2.14.

Mikäli haluaa lisää kerrointa, niin ensimmäisen puoliajan maalimäärä over 1,5 antaa kertoimeksi 2.95. Saman kertoimen antaa myös Paul Pogban maali.

 

 

Edellinen artikkeliKooste: Argentiinan Superclasico: Boca Juniors – River Plate
Seuraava artikkeliVideo: Tällä maalivahdilla riittää pokkaa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän