Puoliaika.com ennakko: Tottenham – Arsenal

pre-lea

 

Tänään pelataan erittäin jännä Pohjois-Lontoon derby Tottenhamin ja Arsenalin välillä.

TSEKKAA TÄMÄ:

Arsenalilla on hyvät lähtökohdat tähän otteluumn, sillä heidän nykyforminsa on erittäin hyvä. Viimeisestä 10 ottelusta he ovat saaneet 8 voittoa, 1 tasapelin ja 1 häviön, kun taas Tottenham on samassa ajassa saanut 5 voittoa, 3 tasapeliä ja 2 häviötä.

Vaikka Gunnersien tärkein pelaaja, Alexis Sanchez, on vielä tästä pelistä sivussa takareiden takia, löytyy heiltä silti hyökkäykseen ratkaisupelaajia. Spursien avainpelaaja, Harry Kane, on enemmän kuin hyvässä kunnossa. Mikäli Arsenal haluaa ottaa tästä pelistä täydet pisteet, on heidän keksittävä keinot miten pysäyttää Kane. Kotijoukkueen Christian Eriksen on ollut myös pirteällä pelipäällä iskien muutaman upean vaparin vastustajan verkkoon. Tämä kaksikko on tehnyt yhteensä 19 maalia valioliigassa.

Vetomielessä tämä peli tulee olemaan todella mielenkiintoinen, sillä molemmilla on hyvä sauma voittaa tämä ottelu, vaikka Arsenal on voittanut viisi viimeisestä seitsemästä kohtaamisesta.

Molempien hyökkäys on erittäin vahva, mutta niin on myös maalivahtipelikin. Tilastojen mugaan Hugo Lloris on ollut Valioliigan arvokkain pelaaja joukkueelleen ja David Ospina on pitänyt nollat viimeisessä neljässä pelissä. Nollattavien joukkueiden mukaan mahtuu Manchester City.

Vaikka maalivahdit ovat olleet erittäin hyviä, on silti hyökkäyksen laajuus parempi. Oliver Giroud – Santi Cazorla –  Mesut Özil – Theo Walcott combo tulee kikkailemaan vähintään yhden maalin, kuten myös Kane – Eriksen -duo, joten over 2,5 on enemmän kuin todennäköinen.

Nordicbet tarjoaa over 2,5 -kohteeseen kertoimeksi 1,72.

Mikäli haluat nostaa kertoimia, niin puoliaika/lopputulos -kohteeseen itse laitamme X/2 (ensimmäinen puoliaika tasan, arsenal voittaa ottelun), jossa kerroin on 5.25

Edellinen artikkeliVideo: Liverpoolin pelaajat tanssivat kopissa ja Balotelli dominoi
Seuraava artikkeliVideo: Tottenhamin hienoimmat maalit Lontoon derbyssä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän