Puoliaika.com ennakko: Swansea – Leicester

Valioliiga otteluennakko

Liigan kärjessä oleva Leicester kohtaa vieraissa 15. olevan Swansean ja kertoimet ovat nyt Leicesterin puolesta erinomaiset. Jostain syystä bookkerit pitävät Leicesteriä heikompana joukkueena tässä kohtaamisessa.

Jokaiselle futista seuraavalle on tullut isona yllätyksenä, että Leicesterin ilotulitus on kestänyt näinkin pitkälle. Moni on odottanut, että seura floppaisi jossain vaiheessa, mutta sille ei tällä hetkellä löydy pysäyttäjää. Tutkapari Mahrez – Vardy ovat liigan eliittiä vaikka harva tiesi näistä pelaajista mitään ennen tätä kautta. Myös Shinji Okazaki on osoittanut vaarallisuuttaan ja on Leonardo Ulloan kanssa vaarallinen lisä Leicesterin hyökkäykseen.

Swansealla löytyy myös tulivoimaa Andrew Ayewin, sekä Gylfi Sigurdssonin muodossa. Myös Batefimbi Gomisin maalivainu tuo lisäpaineita Leicesterin puolustukselle.

Leicesterin upea formi on nostanut seuran Valioliigan kärkeen ja joukkue on viimeksi hävinnyt Valioliigassa 26.9 Arsenalille.

Uskomme, että Leicesterin avainpelaajat nousee taas omalle tasolleen ja hoitavat ottelun kotiin. Tämä on ottelu minkä toimitus katsoo ja iskee samalla Nordicbetin listalta seuraavat kohteet:

Leicester @2.80

Vierasvoitto+yli 2,5 maalia @10.00

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here