Puoliaika.com ennakko: Suomi – Färsaaret

EM 2016 otteluennakko

Lauantaina tyylikkään 1-0 vierasvoiton Kreikasta napannut Suomi jatkaa EM-karsintapelejään tänään kotiottelulla Färsaaria vastaan. Ottelu käynnistyy Olympiastadionilla kello 21.45 ja YLE näyttää ottelun suorana lähetyksenä.

Ainoalla todellisella maalipaikallaan perjantaina Kreikan kaatanut Suomi lähtee illan otteluun selvänä ennakkosuosikkina. Suomi voitti Färsaaret karsintojen avausottelussa syyskuussa 2014 numeroin 1-3. Färsaaret johti ottelua puoliajalla 1-0, mutta Suomi nousi lopulta helpottavaan voittoon Riku Riskin kahdella ja Roman Eremenkon yhdellä maalilla.

Eremenko parantelee vielä nivusvammaansa ja Suomen A-maajoukkueen kapteeni Niklas Moisander sekä keskikenttäpelaaja Rasmus Schüller ovat myös loukkaantuneena sivussa.

Tanskan pääsarjassa Bröndbyn joukkueessa maaleja takonut Teemu Pukki oli Kreikkaa vastaan todellinen lammas. Ei olisi yllätys jos Riku Riski tai voittomaalin Kreikkaa vastaan iskenyt Joel Pohjanpalo ottaisi Pukin paikan avauskokoonpanosta. Berat Sadik tuli loukkaantuneena vaihtoon Kreikka-ottelussa, joten hänen pelaamisensa tänään on epävarmaa.

Färsaaret hävisi perjantaina kotikentällään Pohjois-Irlannille 3-1 lukemin. Färsaarien ainokaisen iskenyt keskikenttäpelaaja Jóan Edmundsson nappasi ottelussa kaksi keltaista korttia, joten hän on tänään pelikiellossa.

Mielenkiintoinen fakta on se, että Suomi ei ole voittanut kahta peräkkäistä karsintapeliä sitten vuoden 2009. Suomella on vielä mahdollisuudet napata F-lohkon kolmossija, mutta se vaatisi voittoa kaikista kolmesta jäljellä olevista otteluista. Voittoputki saattaisi viedä Suomen jatkokarsintaan.

Suomi tulee pitämään ottelussa enemmän palloa ja Färsaaret tukkii 16-alueen rajan todennäköisesti bussia muistuttavalla ryhmityksellä. Pystyykö Färsaaret iskemään vastahyökkäyksien kautta? Tanskan pääsarjassa Silkeborgissa pelaava hyökkääjä Christian Holst on pallon saadessaan vaarallinen pelaaja, joka pystyy hyviin ratkaisuihin.

Puoliajan toimitus laittaa pitkät kalsarit jalkaan ja suuntaa tänään Pohjoiskaarteeseen haistelemaan Olympiastadionin syyskuista tunnelmaa. Poimitaan Nordicbetin pelilistalta seuraavat kohteet ottelua varten:

  • Puoliaikatulos 1 @ 1,85
  • Suomi -1 @ 2,10
Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here