Puoliaika.com ennakko: Suomalaiset Eurooppaliigan karsinnoissa

vps-aik-sjk-hafnarfjordur-fc-lahti-elfsborg-otteluennakko-jalkapallo-puoliaika.com

Tänään alkaa suomalaisten joukkueiden kulkue Euroopassa, kun VPS, SJK ja Lahti aloittavat urakkansa.

VPS – AIK

VPS:lle osui todella paha, mutta mielenkiintoinen vastustaja. Suomessa ollaan kateellisena katseltu ruotsalaisten fanien meininkiä ja tänään Oulu saa kokea millaista meteliä AIK-fanit pitävät, sillä noin 500 fania on matkaamassa peliin.

VPS pelaa ottelunsa siis Oulussa, sillä se on lähin UEFA:n puitteet täyttävä stadion.

Isännillä on pienehkö kriisi menossa, sillä hyvän putken päätteeksi HIFK kävi hakemassa 2-0 voiton ja tämän jälkeen valmentaja sai kenkää.

Myöskään AIK:n alkukausi ei ole mennyt niin puhtaasti kuin olisi odotettu. Joukkue majailee sijalla 6. ja on 9 pistettä kärjestä. Toki seura on hävinnyt vain kahdesti tällä kaudella, mutta tasureihin se on venynyt liian usein.

Tänään kuitenkin tasoero on suuri, sillä VPS:n pelilliset esitykset eivät ole olleet halutulla tasolla. On suuri todennäköisyys, etteä VPS saa maaliakaan tänään ja AIK voittaa

Toimitus poimii otteluun seuraavat kohteet Nordicbetin listalta

AIK-1 @2.35

1. puoliaika AIK @2.08

 

FC Lahti – Elfsborg

Myös Lahti on pelannut huonosti tällä kaudella Veikkausliigassa ja nyt se on tosipaikan edessä, kun vastaan tulee Allsvenskanin toisena oleva Elfsborg.

Ruotsalaiset eivät ole mitenkään erikoisen hyviä luonnonnurmella, joten Lahti kirii joukkueiden materiaalietua tällä hieman kuroon. Toki huomioitavaa on, että Elfsborgin avainpelaajat Matias Holmen ja Arban Zeneli ovat olleet pienellä märällä U21-mestaruuden johdosta, joten heitä ei kentällä näy.

On vaikea nähä, että Lahti tästä voittoa ottaisi, sillä suomalaisten joukkueiden europaineet ovat olleet jotenkin ylitsepääsemättömiä.

Toimitus poimii seuraavat kohteet otteluun Nordicbetin listalta

Elfsborg -1 @2.70

Yli 2,5 maalia @2.05

 

SJK – FH

SJK on ainoa joukkue kuka lähtee ennakkosuosikkina otteluunsa.  Tänään heidän aseena on tiivis puolustus, sillä seura osaa puolustaa erinomaisesti, tosin FH ei jää tässä vertailussa älyttömästi taakse.

Seura johtaa Islannin liigaa ja on hävinnyt vain yhden ottelun. Keskiarvolla seura on tehnyt 2,3 maalia ja päästänyt 1 per peli.  SJK on päästänyt vain yhden maalin vieraitaan enemmän, mutta takana on 15 ottelua 10 sijaan. Maaleja SJK on tehnyt puolestaan vain yhden enemmän.

SJK:lla on tänään kova paikka edessä ja seuran terveystilanne on onneksi hyvä. Ottelusta tulee varmasti tiukka ja fyysinen, kuten seurojen viime kohtaaminenkin oli. SJK voitti harjoitusottelun luvuin 2-0 ja on henkisesti niskanpäällä tässä pelissä

SJK pelaa ottelunsa Sonera Stadionilla Helsingissä, joten kotiedusta ei voida puhua ja alustakin on vieras. SJK ei ole vahva vierasjoukkue, sillä se on onnistunut voittamaan vain kahdesti vieraissa. Patrioottisuus saa toimituksen verhoutumaan Suomen lippuun ja uskomaan, että SJK tämän hoitaa. Pakko edes yhden on edetä!

Toimitus poimii seuraavat kohteet otteluun Nordicbetin listalta

SJK @2.15

SJK-1 X @4.00

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän