Puoliaika.com ennakko: Sunderland – West Ham

Valioliiga otteluennakko

Sunderland on tänään vaikean paikan edessä, kun West Ham tulee vierailulle. Isännät lähtevät hakemaan ensimmäistä voittoa sarjataulukon kolmatta vastaan.

Sunderland on toinen joukkue Englannin top 4 sarjoissa, joka ei ole onnistunut ottamaan voittoa tällä kaudella. Tämä on todella huono alku Dick Advocaatin miehiltä. Tänään ei ole luvassa yhtään helpotusta, sillä West Ham on pelannut kautensa erinomaisesti ja majaileekin sarjataulukon kolmantena tällä hetkellä.

West Hamin poissaolot ovat isäntiä suuremmat, mutta ainoa merkittävä varma poissa olo on Angelo OgbonnaWinston Reid on epävarma, mutta mies on tehty kivestä, joten hän todennäköisesti pelaa avauksessa.

West Ham tulee nousemaan tämän ottelun voiton jälkeen Manchester Unitedin kanssa tasapisteisiin, joten nälkää Slavin Bilicin miehistöltä löytyy!

Toimitus odottaa vieraiden murskavoittoa ja nauttii Nordicbetin tarjoamista jäätävistä kertoimista otteluun. Poimimme seuraavat kohteet itse lapulle:

West Ham @2.40

West Ham -1 @4.80  !!!!

 

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here