Puoliaika.com ennakko: Sunderland – Newcastle

sunderland-fc-newcastle-jalkapallo-puoliaika.com

Loukkaantumisista kärsivä Newcastle lähtee haastamaan putoamistaistelun kynnyksellä olevaa Sunderlandia Tynesiden derbyssä

Newcastlen heikot peliesitykset ovat tiputtaneet seuran 13. sijalle, vain 8 pistettä putoamisviivan yläpuolelle. Sunderland on tällä hetkellä vain yhden pisteen putoamisviivan yläpuolella.

Vierailijoilta puuttuu liuta avainpelaajia, joten he ovat todella heikossa asemassa tänään. Poissaolijoiden joukossa on muunmassa Tiote, Coloccini, Cisse, Haidara, sekä Taylor.

Sunderlandin formi on todella surkea, sillä seura on onnistunut saamaan vain 2 pistettä viimeisestä viidestä ottelusta. Newcastlen saldo on vain yhden pisteen parempi.

Molempien joukkueiden maalinteko ontuu todella pahasti, joten tästä ottelusta ei ole mitään maali-iloittelua odotettavissa.

Aikaisemmista kohtaamisista Sunderland on vienyt neljä ja yksi päättynyt tasan, joten lähdemme sillä myös tänään liikkeelle. Varsinkin kuin Sunderland saa erittäin maistuvan kertoimen historian valossa. Ottelusta tulee todennäköisesti myös erittäin kuuma tunteiden puolesta ja kortit tulevat viuhumaan.

Poimimme otteluun lisäjännitystä Nordicbetin listalta seuraavanlaisesti:

Sunderland @2.55

Alle 2.5 maalia @1.69

yli 5.5 keltaista korttia @1.70

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here