Puoliaika.com ennakko: Sunderland – Crystal Palace

sunderland-crystal-palace-jalkapallo-puoliaika.com

Hyvässä vireessä oleva Crystal Palace kohtaa tänään Sunderlandin.

Tämän viikon maanantaina voitin Manchester Citystä hakenut Palace, on löytänyt pelivireensä ja viimeisestä viidestä ottelusta se on voittanut neljä ja hävinnyt kerran. Samassa ajassa Sunderland on saalistanut yhden voiton, yhden tasurin ja kolme tappiota.

Palacelta puuttuu muutamia pelaajia, jotka olisivat voineet tuoda vierailijoille lisää taitoa. Pahimmat menetykset ovat Chamakhin ja Ledleyn poissaolot. Tosin Ledley saattaa löytää itsensä tänään miehistöstä.

Kotijoukkueen loukkaantumistilanne ei ole yhtään parempi, sillä Larssonin, Alvarezin ja Brownin poissaolot näkyvät kentällä.

Viimeinen ottelu jonka nämä seurat pelasivat keskenään päättyi Sunderlandin 3-1 vierasvoittoon, mutta paljon on muuttunut sen jälkeen. Molemmat joukkueet ovat vaihtaneet manageria ja onnistuneemman vaihdoksen on peli-ilmeeltään tehnyt Palace. Vierailijat löytyvät sarjataulukon sijalta 11 ja isännät ovat 10 pistettä jäljessä sijalla 15.

Panosta ottelussa on enemmän kotijoukkueen puolella, sillä heillä on pudotussijoille matkaa vain 3 pistettä, mutta toimitus luottaa Palacen iskuun ja tämän takia poimimme seuraavat kohteet Nordicbetin listalta:

Crystal Palace @2.75

Yli 4,5 korttia @1.95

Puoliaika/lopputulos X/2 @5.75

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here