Puoliaika.com ennakko: Stoke – Chelsea

Valioliiga otteluennakko

Britannia Stadiumilla pelataan tänään mielenkiintoinen ottelu, kun heikossa vireessä oleva Chelsea kohtaa Stoken. Viimeksi Chelsea hävisi kaksi viikkoa sitten pelatun cup-ottelun Stokelle rankkareiden jälkeen.

Chelsean kausi on ollut suuri pettymys ja vaikeudet vain jatkuvat, sillä tänään Jose Mourinho joutuu katsomaan pelin katsomon puolelta. Hän kritisoi tuomareita viime viikon otteluiden jälkeen ja sai pelikiellon lisäksi 67 000 euroa sakkoja.

Chelsean pelissä tulee tänään näkymään myös keskiviikkona pelattu Mestarien liigan ottelu Dynamo Kieviä vastaan. Chelsea voitti ottelu 2-1 lähinnä Willianin upean pelin takia. Tosin Chelsean avausmaali meni vastustajan oman pelaajan kautta sisään.

Poissaoloja kummallakin joukkueella on muutama. Chelsealla Courtois on edelleen loukkaantunut, kuten on myös Falcao. Ivanovicin paluu on mahdollinen, mutta hänen otteet eivät ole joukkuetta tällä kaudella parantaneet. Stokelta puttuu Marco Van Ginkel, sillä hän on lainalla Chelseasta eikä voi kohdata omistajaseuraansa. Marc Muniesa ja Shay Given ovat myös isänniltä sivussa. Yksi suuri lisäys on se, että Mame Biram Diouf on taas pelikunnossa ja valmiina upottamaan lontoolaiset.

Eden Hazardin viimeaikaiset näytöt ovat ihmetyttäneet toimitusta ja belgialaisen pelaamisesta näkyy selkeästi turhautuneisuus Mourinhoon. Tämä on vaikuttanut suuresti peliin negatiivisella tavalla ja se näkyy myös Chelsean sijoituksessa.

Stokelle tarjotaan Nordicbetillä hurjaa kerrointa ja se kiinnostaa. Chelsea tulee painamaan päälle hullun lailla ja tänään nähdään varmasti useita laukauksia, mutta Stoken puolustus tulee kestämään.

Toimitus ottaa muutaman Heinekenin illalla,  lukittautuu TV:n ääreen ja iskee Nordicbetin listoilta seuraavat kohteet:

Stoke @3.90

Stoke +1 @1.85

Molemmat joukkueet tekevät maalin @1.85

Yli 10.5 kulmapotkua @1.82

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here