Puoliaika.com ennakko: RoPS – HJK

veikkausliiga-rovaniemen-palloseura-rops-hjk-helsingin-jalkapalloklubi-jalkapallo-puoliaika.com-otteluennakko

HJK lähtee jylhään Pohjolaan metsästämään kolmea pistettä, kun alavireisesti pelannut HJK kohtaa hyvässä formissa olevan RoPS:n.

RoPS:lla on mahdollisuus kaventaa HJK:n johto vain yhteen pisteeseen. Tämänkin jälkeen seuralla on vielä kaksi ottelua pelattuna vähemmän kuin HJK:lla.

HJK tulee tänään olemaan kovan paikan edessä, sillä helsinkiläiset eivät ole viimeaikoina pelanneet oman tasonsa mukaisesti vaan ovat kolmesta ottelusta saaneet kaksi pistettä. Nämä pisteet ovat tulleet tasapeleistä sarjanousijoita Ilvestä ja HIFK:ta vastaan.

Tänään kuitenkin on sarjataulukon kärkikamppailu ja panokset ovat kovat. Lisäjännitettä HJK:lle tuo se, että  maalivahti Daniel Örlund on penkillä ja maalille astelee Saku-Pekka Sahlgren. Mike Havenaar antaa taas tilaa Ousman Jallowille. Sahlgrenin komennus tolppien väliin on saanut toimituksen lähipiirissä olevet klubi-fanit repimään hiuksiaan, sillä mies ei ole mikään sateentekijä.

Jos katsotaan joukkueiden viimeisimpiä peliesityksiä, niin RoPS lähtee tähän otteluun toimituksen varovaisena suosikkina. Nordibetin listoilta poimitaan seuraavat kohteet otteluun:

RoPS @3.10

RoPS +1 @1.60

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here