Puoliaika.com ennakko: RoPS ja HJK tulessa Eurooppa-liigan 2. karsintakierroksella

HJK otti Helsingin herruuden – Katso stadin derbyn kooste

HJK ja RoPS jatkavat tänään taistelua sekä unelmointia kohti Eurooppa-liigan lohkovaihetta, kun 2. karsintakierroksen ensimmäiset osaottelut pelataan. Lue Puoliaika.comin laatimat lähtökohdat otteluihin.

PFC Beroe Stara Zagora – HJK

> Coolbetin kertoimet otteluun
> 1) 2.50 X) 3.10 2) 2.80

HJK:n illan vastustaja Beroe on Bulgarian pääsarjassa kolmantena. Joukkue eteni HJK:n vastustajaksi kaadettuaan bosnialaisen Radnik Bijeljinan yhteismaalein 2-0. Molemmista maaleista vastasi keskikenttäpelaaja Erik Pochanski.

TSEKKAA TÄMÄ:

Beroen paras maalintekijä kotimaan pääsarjassa on seitsemän maalia iskenyt Ismail Isa, joka on tuttu mies myös Bulgarian maajoukkueesta. Viisi maalia sarjapeleissä iskenyt brasilialainen keskikenttäpelaaja Elias oli isossa roolissa joukkueen pelinrakentelussa, mutta brassi vaihtoi maisemaa. Eurokentillä Beroen paras saavutus on cupvoittajien cupin puolivälieräpaikka vuodelta 1974.

HJK eteni Eurooppa-liigan 2. karsintakierrokselle kaadettuaan liettualaisen FC Atlantasin yhteismaalein 3-1. Klubilla kulkee tällä hetkellä mainiosti, sillä helsinkiläisseura on kaikki ottelut mukaan luettuna seitsemän ottelun tappiottomassa putkessa. PS Kemi kaatui kenraaliharjoituksessa 2-0.

– Olosuhteet Bulgariassa ovat loistavat. Täällä on mukavan lämmin ja kenttä on erittäin hyvässä kunnossa. Niin on myös meidän joukkue. Meillä on takana todella hyvä kenraaliottelu PS Kemiä vastaan. Olimme todella hyviä siinä pelissä ja saimme hyvän tuloksen. Se antaa tietysti meille hyvää itseluottamusta myös tähän vieraspeliin, HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo sanoo seuran verkkosivuilla.

– Vastus kovenee edellisestä europelistä. Ottelupari on tasainen. Meidän pitää saada täältä hyvä tulos. Soneralla uskon, että bulgarialaisilla ei ole helppo ilta tulossa, Lehkosuo toteaa.

HJK lähtee varmasti hakemaan tärkeää vierasmaalia. Klubi lähtee tähän otteluun varmasti puolustuspää edellä. Kuten Lehkosuo toteaa, on tästä ottelusta tärkeää saada hyvä tulos. Vähämaalinen tasapeli ja Soneralla tyylikäs kotivoitto?

PFC Beroe – HJK Helsinki tänään kello 20.30.

Juha Malinen lähtee luottavaisin mielin illan kamppailuun.
Juha Malinen lähtee luottavaisin mielin illan kamppailuun.

RoPS – NK Lokomotiva Zagreb

> Coolbetin kertoimet otteluun
> 1) 3.00 X) 3.25 2) 2.30

Rovaniemen Palloseura raivasi tiensä Eurooppa-liigan 2. karsintakierrokselle voitettuaan irlantilaisen Shamrock Roversin yhteismaalein 3-1. Tänään RoPS pyrkii jatkamaan pirteitä esityksiään, kun se kohtaa Rovaniemen keskuskentällä kroatialaisen NK Lokomotiva Zagrebin.

RoPS on jo käynyt kroatialaisvastustajan vahvuudet läpi videoilta sekä tilastoista. Odotettavissa on joukkue, joka pyrkii pallolliseen pelaamiseen. Lokomotiva Zagreb sijoittui jo päättyneellä kaudella Kroatian pääsarjassa neljänneksi.

– Heidän pelitapansa on hyvin pitkälti sitä, mitä toivoisin myös meiltä. Ehkä puolustuspelissä me olemme aktiivisempia ja pyrimme olemaan aggressiivisempia, RoPS:n päävalmentaja Juha Malinen kertoo seuran verkkosivuilla.

Lokomotiva Zagreb murskasi 1. karsintakierroksella andorralaisen UE Santa Coloman yhteismaalein 7-2. 21-vuotias kroatialaishyökkääjä Mirko Marić osui otteluparissa kolmesti.

– He hallitsevat pallonkäsittelyn perusjutut. Sen lisäksi myös pelilliset kuviot on heillä jo syvällä selkäpiissä nuoresta iästä huolimatta.

RoPS aloittaa otteluparin kotikentällään, joten illan ottelun merkitystä jatkomahdollisuuksien kannalta ei voi korostaa. Juha Malisen luotsaama rovaniemeläisryhmä lähtee varmasti varjelemaan omaa maaliaan, jotta Lokomotiva Zagreb ei saisi todella tärkeää vierasmaalia. Taistelupeli, jonka myötä ottelusta on odotettavissa vähämaalinen.

RoPS – NK Lokomotiva Zagreb tänään kello 19.00 Rovaniemen keskuskentällä.

coolbet_tagline_logo_RGB_original

Edellinen artikkeliBATE otti helpon voiton SJK:sta – Katso ottelun maalit
Seuraava artikkeliHuippuhetket: PSG – West Brom (2-1) – Katso tästä mm. David Luizin oma maali

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän