Puoliaika.com ennakko: Roma – Lazio

Serie A otteluennakot

Rooman futiskansa pysähtyy hetkeksi tänään iltapäivällä, kun Stadio Olimpicolla pelataan tulinen Derby della Capitale.

Sarjataulukon sijoituksilla ei ole väliä, kun tämä ottelu vihelletään käyntiin. Nämä ottelut ovat pitkän kauden sisällä täysin yksittäisiä otteluita mihin pelaajat syttyvät huomattavasti enemmän kuin muihin peleihin. Jopa fanit haluaisivat, että heidän joukkue voittaisi ennemmin derbyt, kuin himoitu Scudetton.

TSEKKAA TÄMÄ:

Joukkueet ovat kohdanneet toisensa yhteensä 176 kertaa joista roma on voittanut 65 kertaa, Lazio 48 ja pisteet on tasattu 63 kertaa. Maaleissa Roma johtaa 214 – 172. Kaikkien aikojen maalintekijää ei ole vaikea arvata. Roma-ikoni Francesco Totti on osunut yhteensä 11 kertaa näissä otteluissa.

Roman harmiksi futisuran viimeisiä henkosia vetävä Totti on tänään loukkaantumisen takia sivussa. Pahempi menetys tosin on Miralem Pjanicin pelikielto, sekä Maiconin ja Kevin Strootmanin loukkaantumiset. Laziolta puuttuu toppari Stefan de Vrij.

Viime kohtaamista olimme katsomassa yhdessä lukijoidemme kanssa ja ottelu oli ikimuistoinen. Tänään varmasti nähdään vähintään samantasoinen näytös ja onneksi Viasat- tarjoaa tämänkin herkun ilmaiseksi tänä viikonloppuna. Me odotamme ottelusta todella vauhdikasta ja iskemme seuraavat kohteet Nordicbetin listoilta peliin:

Roma @2.00

Molemmat tekee maalin @1.75

Yli 2,5 maalia @1.60

Edin Dzeko maali ja Roma voittaa @3.50

Yli 8,5 korttia @1.80

Edellinen artikkeliVideo: 10 parasta comebackia
Seuraava artikkeliPuoliaika.com otteluennakko: Arsenal – Tottenham

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän