Puoliaika.com ennakko: Roma – Juventus

Otteluennakko: AS Roma - Juventus

Roma isännöi tänään Juventusta Stadio Olimpicolla 19.00 alkavassa ottelussa. Viime vuoden ykkönen joutuu todella kovaan testiin, kun vahvistunut kakkonen tulee lujaa päälle.

Roma on ollut Juventuksen varjossa viime kaudet ja tahtoo nousta pois toiselta sijalta. Roma on hankkinut vahvistuksia joka osa-alueelle. Hyökkäykseen on tullut muunmuassa Edin Dzeko, maalille Wojciech Szczesny, puolustukseen Lucas Digne. Myös Juventus hankki kesällä pelaajia joista suurin hankinta on Atletico Madridista siirtynyt Mario Mandzukic.

Isännät ovat vaikean paikan edessä historian varjossa Roma on Juvea vastaan ottava osapuoli. Viimeisestä kymmenstä Serie A kohtaamisesta Roma on onnistunut voittamaan vain yhden. Viimeinen ottelu Stadio Olimpicolla päättyi 1-1 ja kortit viuhuivat todella ahkeraan. 11 keltaista joista muodoistui kaiken lisäksi vielä yksi punainen. Katso videosta viimeisen kohtaamisen maalit.

http://dai.ly/x2iiesc

 

Joukkueet pelasivat ensimmäisen kierroksen ottelut todella alavireisesti, sillä Roma pelasi Veronan kanssa 1-1 tasapelin ja Juventus hävisi Udineselle 1-0. Paljon on molemmilla parannettavaa

Tästä kaudesta tulee Juventuksen ja Roman välillä entistä tiukempi taistelu ja tänään pelataan varmasti todella intensiivistä peliä, sillä molemmat haluavat ottaa henkisen yliotteen toisistaan.

Toimitus odottaa pelistä tulevan todella vauhdikasta ja fyysistä. Isketään Noridcbetin listalta seuraavat kohteet tähän todella mielenkiintoiseen peliin!

  • Yli 6,5 keltaista korttia @1.95
  • Enemmän keltaisia kortteja ROMA @2.40
  • Molemmat joukkueet tekevät maalin @1.98
Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here