Puoliaika.com ennakko: Real Madrid – Barcelona

La Liga otteluennakko

Tänään pelataan pitkään odotettu ottelu, kun Real Madrid isännöi Barcelonaa Santiago Bernabeulla. Myös Lionel Messin odotettu paluu tapahtuu tänään!

La Ligan kaksi suurinta ottaa tänään yhteen ja koko futismaailma pysähtyy hetkeksi. Barca-fanit ovat huokaisseet helpotuksesta kun huhut Messin pelaamisesta ovat nousseet sosiaalisen median puhutuimmaksi aiheeksi. Tosin Luis Suarez ja Neymar ovat pelanneet erittäin hyvin, vaikka Kirppu on ollutkin pois. Nyt hyökkäys vain vahvistuu entisestään ja on erittäin mielenkiintoista nähdä miten luja trio nyt on kun Messi tulee takaisin.

Real Madridin onneksi heillä ei ole loukkaantumishuolia, kun taas Barcelonalta puuttuu Ivan Rakitic (pieni toivonkipinä kuitenkin on, että mies pelaa), Douglas ja Rafinha.

Molemmat joukkueet ovat pelanneet viimeaikoina erittäin hyökkäysvoittoista jalkapalloa ja ottelut ovat olleet maalirikkaita. Barcelonalla maalihanat ovat auenneet nyt kun Suarez-Neymar kaksikko on päässyt irti Messin varjoista. Barcelonan erinomaista hyökkäystä tasapainottaa suht heppoinen puolustus. Katalaanien alakerta ei ole ollut niin kovassa iskussa tänä vuonna kuin olisi voinut odottaa. Marc-Andre ter Stegen maalin suulla ei ole vakuuttanut, eikä myöskään Claudio Bravo ole ollut mikään sateentekijä.

Molempien joukkueiden vastahyökkäyspeli on todella upeata katsottavaa. Niistä tullaan näkemään vähintään yksi maali tänään.

Voittajaa on vaikea veikata, mutta se on varmaa, että maaleja ja kortteja satelee. Gerard Pique vihaa Madridia enemmän kuin mitään muuta ja tänään hänelle tullaan buuaamaan isosti koko ottelun ajan. Mikäli Real menee johtoon ottelussa, tulee tämä turhauttamaan Piquen ja hänen kortti on todella herkässä.

Toimitus suuntaa ravitsemusliikkeisiin ympäri Suomea katsomaan ottelua ja iskee Nordicbetin listoilta seuraavat kohteet:

Yli 3,5 maalia @2.30

Yli 7,5 korttia @2.03

Pique keltainen kortti @2.20

Yli 10,5 kulmaa @1.90

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän