Puoliaika.com ennakko: Real Betis – Atletico Madrid

La Liga otteluennakko

Diego Simeonen luotsaamalla Atletico Madridilla on sauma nousta toiseksi La Ligassa, mikäli onnistuvat kaatamaan vieraissa kolme ottelua putkeen hävinneen Real Betisin.

Atletico Madrid lähtee metsästämään toista sijaa illan ottelusta ja toivoo, että Betisin tappioidn putki jatkuu. Pieniä vastoinkäymisiä Atleticolla on ollut, sillä Juanfran on loukkaantunut ja Portosta tullut Jackson Martinezin pelaaminen on vielä epävarmaa.

Mikäli Martinez ei ole pelikunnossa, on Fernando Torresille tarjolla avauspaikkaa. Torres todennäköisesti nähdään avauksessa joka tapauksessa, sillä Martinez tulee ensi viikon Mestarien liigan ottelussa olemaan avauksessa ja saa hieman lepoa, jotta hän olisi täydessä iskussa keskiviikkona Galatasarayta vastaan.

Betisillä Juan Vargas ja Alfred N´Diaye ovat kysymysmerkkejä pelikuntojensa kanssa, mutta todennäköisesti ainakin toinen nostetaan pelaavaan kokoonpanoon.

7 tappiottoman ottelun putkessa liitävä Atletico Madrid tulee tänäänkin ottamaan voiton. Illalla nähdään kun En Nino yrittää kaataa Betisin.

Toimitus poimii seuraavat kohteet otteluun Nordicbetin listalta:

Atletico @1.65

Atletico + yli 2,5 maalia @ 2.85

Yli 2,5 maalia @2.15

Keltaiset kortit yli 6,5 @1.82

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here