Puoliaika.com ennakko: Puola – Portugali

Jalkapallon EM 2016 RanskaTänään 22.00 alkavassa puolivälieräottelussa kohtaavat Puola ja Portugali. Tämän ottelun voittaja kohtaa keskiviikkona 6.7. Belgian ja Walesin välisen ottelun voittajan.

Puolan alkulohkon pelit sujuivat tuloksellisesti erittäin hyvin, sillä se saalisti kaksi voittoa ja tasapelin Saksaa vastaan. Ensimmäisessä jatkopelissä se tiputti Sveitsin rangaistuspotkukilpailussa. Vaikka Puolan maalitykki Robert Lewandowski ei ole tässä turnauksessa tehnyt yhtään maalia, se ei ole Puolan etenemistä hidastanut. Puolan päävalmentaja Adam Nawalka totesi Reutersille, että hänen maalittomuutensa ei ole haitannut, koska hän on tehnyt niin paljon töitä joukkueen eteen.

Portugalin alkulohkopelit eivät menneet heidän toivomallaan tavalla, sillä joukkue pelasi kaikki alkulohkopelinsä tasan. Ensimmäisessä jatkopelissä Portugali tiputti Kroatian, joka oli pelitapahtumiin nähden hienoinen yllätys, sillä Kroatia oli tuossa ottelussa lievästi hallitsevampi osapuoli ja sillä oli useampia maalipaikkoja kuin Portugalilla. Huolimatta alkulohkopelien alisuorittamisesta, Portugalin materiaali on sen verran kova, että se lähtee tähän otteluun ennakkosuosikkina.

TSEKKAA TÄMÄ:

Puola on tässä turnauksessa päästänyt vain yhden maalin, joka oli Shaqirin uskomaton maali Sveitsille ensimmäisessä jatkopelissä. Nimekäs hyökkäys kohtaa vahvan puolustuksen, joten todennäköisesti tulemme näkemään illalla vähämaalisen ottelun.

Ronaldo on aina Ronaldo, joten poimimme Coolbetin listalta seuraavan kohteen:

puolaportugali

 

Edellinen artikkeliVideo: Tästä miehestä Liverpool maksoi 40 miljoonaa euroa – Katso Manén kaikki maalit Southamptonille
Seuraava artikkeliOpetusvideo: Näiden harhautusten avulla voit nöyryyttää puolustajia

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän