Puoliaika.com ennakko: PSG – Lyon

Ranskan Super Cupissa kohtaavat PSG ja Lyon.  Pariisilaiset lähtevät otteluun vahvana ennakkosuosikkina.

PSG on pelannut hyvin preseasonilla ja pääsee lähes huippukuntoisena taistelemaan Super Cupin voitosta. Pariisilaisten jalkoihin on jäänyt muunmuassa Manchester United. Ainoa tappio harjoitusotteluissa on tullut Chelsealle ja sekin vasta rankkareilla.

Lyon puolestaan on pelannut harjoitusottelunsa vähän  heikommin ja on viidestä ottelusta voittanut vain yhden, kun AC Milan tapui 2-1 tappioon. Tappioista, ehkä merkittävin oli 6-0 turpajaiset, jotka Arsenal tarjosi.

PSG pääsee otteluun ilman loukkaantumisia, kun taas Lyonilta puuttuu Clement Grenier ja Gueida Fofana. Entinen PSG-pakki Christophe Jallet pääsee sen sijaan kohtaamaan vanhan seuransa. Tämä on erittäin kova vahvistus Lyonin puolustukseen.

Uskomme, että PSG haluaa kahmia taas pokaaleja tälläkin kaudella ja se nälkä tulee joukkueen materiaalin kanssa ratkaisemaan tämän voiton PSG:lle.

Poimimme Nordicbetin listalta seuraavat kohteet

PSG @1.60

PSG-1 @2.60

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here