Puoliaika.com ennakko: PSG – Barcelona

paris-saint-germain-psg-fc-barcelona-jalkapallo-puoliaika.com

PSG ja Barcelona ottavat mittaa toisistaan – taas!

Joukkueet pelasivat vastakkain myös viime vuonna puolivälierissä. Barcelona eteni jatkoon vain vierasmaalisäännön turvin. Seurat kohtasivat tällä kaudella toisensa lohkovaiseessa ja molemmat otti kotivoitot näissä kohtaamisissa.

Tänään PSG on hieman siipirikkoinen, sillä Sergie Aurier, Marco Verratti, sekä Zlatan Ibrahimovic ovat pelikiellossa. Thiago Motta on varmuudella loukkaantunut ja David Luiz ei todennäköisesti ole pelikunnossa tänään. Tämä on isännille erittäin suuri isku, varsinkin kun Barcelona pääsee lähes parhaalla miehistöllä peliin vain Dani Alvesin ollessa poissa.

Barcelonan nykyformi on kaikkien tiedossa. Kysymysmerkkinä nousee kuitenkin Marc-Andre ter Stegenin vähälle jäänyt peliaika. Mies on tänään maalilla ja kylmäksi hän ei kyllä jää. Vaikka PSG:ltä puuttuu Zlatanin myötä hyökkäyksestä luovuutta, tulee Pastore-Cavani-Lavezzi -combo testaamaan Barcelonan puolustusta. Saman kyllä tekee Neymar-Messi-Luiz –trio joka on todella vaarallinen. Viimeisessä kohtaamisessa jokainen heistä teki maalin mieheen.

Ottelusta tulee erittäin vauhdikas. Tilanteita riittää molemmissa päissä ja uskommekin, että maaleja nähdään molemmilta joukkueilta. Erityisesti odotamme, että Messi iskee maalin, sillä kirppu on tehnyt 399 maalia Barcelonan paidassa ja 400. maali varmasti houkuttelee.

Näiden joukkueiden historia on ollut tasaista, mutta sellainen kutina tietyissä paikoissa, että Barcelona tulee tämän viemään pienellä marginaalilla. Barcelona on tehnyt vieraissa viimeisissä otteluissa vähintään kaksi maalia ja PSG on tehnyt saman määrän kotonaan Barcelonaa vastaan.

Toimitus poimi otteluun lisäkiimaksi Nordicbetin listalta seuraavat kohteet:

Yli 2.5 maalia @1.82

Puoliaika/lopputulos X/2 @4.55

Lionel Messi tekee maalin @2.05

Molemmat joukkueet tekevät maalin ja vierasvoitto @3.60

 

Edellinen artikkeliVideo: Bundesliigakierroksen viisi pahinta emämunausta
Seuraava artikkeliVideo: Bendtnerin elämä piirrettynä – Paras versio tähän mennessä!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän