Puoliaika.com ennakko: Newcastle – Liverpool

Valioliiga otteluennakko

Loukkaantumisista kärsivät Newcastle ja Liverpool kohtaavat St. James´ Parkilla sunnuntain ainoassa ottelussa.

Erinomaisessa pelivireessä pelaava Liverpool on saanut uuden nosteen kaudelle Jurgen Kloppin tultua perämiseen. Newcastle on puolestaan viidestä viimeisestä ottelusta saanut neljä pistettä ja onnistunut tekemään vain kaksi maalia. Vierailijat ovat samassa ajassa saaneet 10 pistettä ja onnistunut tekemään saman verran maaleja.

Molempien joukkueiden loukkaantumistilanne on hälyttävä, sillä Newcastlelta uupuu jopa 10 ja Liverpoolilta pahimmassa tapauksessa seitsemän pelaajaa.

Tässä on lista loukkaantumisista:

Näyttökuva 2015-12-6 kello 11.40.43

Newcastle koki todella pahan 5-1 tappion Crystal Palacelle  ja sitä ennen Leicesterille 3-0. Newcastlella on pieni kriisinpoikanen päällä, sillä seura on tällä hetkellä toiseksi viimeinen ja on tehnyt toiseksi vähiten maaleja (14).

Tänään vieraat tulevat dominoimaan ottelua poissaoloista huolimatta ja Newcastle ei voi asialle juuri mitään. Nordicbetin listalta on helppo poimia voittavia kohteita:

Liverpool @1.60

Vierasjoukkue yli 2,5 maalia @2.80

Liverpool -1 @2.55

Yli 4,5 keltaista korttia @2.30

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here