Puoliaika.com ennakko: Napoli-Dnipro & Sevilla-Fiorentina

napoli-dnipro-sevilla-fiorentina-jalkapallo-puoliaika.com

Vaikka ”kun Suomi pelaa lätkää, se iskee joka jätkään. Kaljaa koneeseen ja ukkometso..” niin Eurooppaliigassa on kaksi mielenkiintoista taisteluparia tavoittelemassa pääsyä finaaliin.

Napoli-Dnipro

Molemmat joukkueet ovat pelanneet erinomaisesti viime aikoina, mutta Napolilla vastustajat ovat olleet astetta kovempia. Napoli sai hyvän kenraalin tähän otteluun, kun he voittivat AC Milanin luvuin 3-0. Dnipro puolestaan voitti Odessan samoin luvuin.

Vaikka lähtökohdat molemmilla ovat samanlaiset, niin Napoli on tässä ottelussa ennakkosuosikki. Molemmilla on sairastuvalla kaksi pelaajaa, Napolilla Michu ja De Guzman, kun taas Dniprolla Roman Zozylua ja Evgeniy Shakhov ovat poissa.

Dnipro ei ole mikään heittopussi, vaan se on erittäin kova kotijoukkue. Se ei kuitenkaan auta vieraissa pelatessa. Kun muut odottavat seuraavan ilmaveivin ylösnousemusta, niin toimitus katsoo laadukasta futista ja laittaa Nordicbetiltä seuraavat kohteet peliin:

Alle 2,5 maalia @2.01

Puoliaika/lopputulos X/1 @3.75

 

Sevilla – Fiorentina

Pahasti viimeaikoina kompuroinut Fiorentina saa vastaansa erinomaisen kotijoukkueen Sevillan.

Sevilla pelasi ennen Real Madridille hävittyä peliä 35 tappiotonta kotiottelua, joten Sevilla on tänään ehdottomasti ennakkosuosikki. Tämä tappioton formi tulee jatkumaan tänään vaikkakin Fiorentina on pelannut 12 peliä ilman tappioita Euroopassa.

Mitään suuria loukkaantumisia ei ole, ellei lasketa Nico Parejan loukkaantumista. Fiorentinalta taas Giuseppe Rossi on sivussa.

Nordicbetin listalta poimimme seuraavat kohteet:

Sevilla @1.78

Yli 2,5 maalia @1.80

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän