Puoliaika.com ennakko: Moldova – Ruotsi

moldova_ruotsi_jalkapallo_puoliaika.com

Tappioitta pelaava Ruotsi kohtaa vieraissa voitotta pelanneen Moldovan.

Vain yhden ottelun voittaneella Ruotsilla on haussa erittäin tärkeitä pisteitä, kun he pelaavat vieraspelin Moldovaa vastaan. Ruotsi on lohkonsa toisena vain pisteen Venäjää edellä ja Moldova on viimeisenä yhdellä pisteellä. Vaikkakin Moldova on saanut neljästä ottelusta vain yhden pisteen, ei tämä ottelu ole siltikään Ruotsille mikään läpihuutojuttu.

Ruotsin joukkueen ehdoton tähti Zlatan Ibrahimovic on saanut taas pelin juonesta kiinni pienen loukkaantumisen ja pelikieltojen jälkeen. Zlatan on erittäin olennainen osa Ruotsin maajoukkueen hyökkäysvahvuutta, sillä vastustajan on vaikea ennakoida, että mitä mies tekee. Tämä palvelee erityisesti boksissa pelaavia hyökkääjiä, sekä vastahyökkäyksisssä.

Moldovan peli yskii pahasti. Se hävisi 1-0 jopa piskuiselle Lichtensteinille, mutta onnistui kyllä nappaamaan pisteen Venäjältä. Moldovan oma Gijonin ihme. Kolmen miljoonan ihmisen valtion maajoukkue on tänään erittäin kovilla Ruotsin hyökkäyksiä puolustaessa.

Kuten kaikki ovat ennakoineet, niin Ruotsi tulee tämän ottelun voittamaan, ellei Moldova pelaa elämänsä parasta peliä. Kysymys onkin, että kuinka paljon Ruotsi voittaa?

Toimitus poimi Nordicbetin listalta seuraavat kohteet:

Ruotsi -1 @2.07

Ruotsi-2 X @4.10

Vierasjoukkue tekee maalin molemmilla puoliajoilla @2.35

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän