Puoliaika.com ennakko: Mainz 05 – Borussia Mönchengladbach

mainz-05-Moenchengladbach-jalkapallo-puoliaika.com

 

Bundesliigakolmonen Borussia Mönchengladbach matkustaa Mainzin vieraaksi Coface Arenalle

Aaltoilevasti viime aikoina pelannut kotijoukkue Mainz majailee Bundesliigan keskikastissa. Isännät on pakotettu nostamaan intensiteettiään Mestarien Liigan paikoista taistelevaa Mönchengladbachia vastaan.

Edellisessä ottelussa Martin Schmidtin miehistö koki 0-2 tappion Hoffenheimia vastaan. Tätä edelsi kotivoitto Frankfurtista. Schmidtin on saatava ailahtelut kuriin ja pidettävä vähintään tämänhetkinen sarjasijoitus (12.) työpaikkansa pitämiseksi.

Borussia Mönchengladbach pelaa erinomaista kautta. Bundesliigan kolmospaikkaa pitävä erittäin mielenkiintoinen nippu on menossa vahvasti kohti ensi kauden Mestarien Liigaa. Joukkueen materiaali on laadukas, jonka ratkaisupelaajia ovat mm. keskikentän tasapainottava Christoph Kramer, kärkimies Max Kruse ja syöttökone Granit Xhaka. Silmänkääntäjä Raffael on myös yksi Borussian vaarallisimmista pelaajista.

Illan ottelusta on syytä odottaa tasaväkistä kamppailua. Mönchengladbachin olisi syytä kartuttaa pistesarakettaan UCL-paikkoja silmällä pitäen. Vieralija on ehkäpä yhden maalin verran suosikki ottelussa. 0-1, 1-2 tulokset ovat pyörineet vahvasti asiantuntijapiirien ennakkospekuloinneissa.

Puoliaika.com poimi NordicBetin listalta pari pelikohdetta, jota lähdemme kokeilemaan illan ottelussa:

– Borussia Mönchengladbach @2.40

Isompia kertoimia harrastaville pelaajille:

– Puoliaika/lopputulos X/2 @5.75

– Tasoitusveto 1-0, merkiksi X @4.20

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän