Puoliaika.com ennakko: Lyon – PSG

Cote-Lyon-PSG

 

Pariisin ylpeys PSG matkaa sarjajohtaja Lyonin vieraaksi mestaruustaistelun tiivistyessä.

 

Sunnuntai-illan herkkupala on Ranskan suurseurojen Lyonin ja PSG:n kohtaaminen Stade Gerlandilla. Lyon onkin rakentanut kotistadionistaan todellisen linnakkeen, josta pisteiden hakeminen on ollut vierasjoukkueille mahdoton tehtävä viime aikoina. Lyon on voittanut 10 viimeistä kotipeliään.

Vieraileva pariisilaisnippu on pelannnut 23 viimeisestä 25:stä Ligue 1-ottelustaan tappioitta. Stade Gerlandilla PSG:n saldo ei silti ole mikään huikea. Se onkin voittanut kauden 2004/05 jälkeen Lyonin kotipyhätössä vain kertaalleen.

Kotijoukkueelta puuttuvat avainpelaajat Milan Bisevac ja Alexandre Lacazette. Keskuspuolustajan tonttia pelaava Bisevac loukkasi polvensa ottelussa Monacoa vastaan ja hänen kautensa on paketissa. Ligue 1:n maalipörssiä ylivoimaisesti johtavan Lacazetten poissaolo on silti vieläkin isompi takaisku Hubert Mournierin luotsaamalle l’OL-miehistölle.

PSG:ltä on sivussa oikea laitapakki Serge Aurier ja samaa pelipaikkaa pelaava Gregory van der Wiel. Brassipuolustaja Marquinhos toiminee pätevänä stunttina miehille paikalla, jossa on tuurannut ennenkin. Pariisilaisten käskyttäjän Laurent Blancin suurin huolenaihe oikean puolustajan lisäksi on argentiinalaisen pelintekijän, Javier Pastoren pelikunto. Ennakkoarvioiden mukaan Pastore jatkaa vielä tämän ottelun telakalla.

Ottelusta on syytä odottaa tasaväkistä kamppailua, jota kumpikaan joukkue ei halua missään nimessä hävitä. Kolme pistettä sarjaa johtavaa Lyonia perässä oleva vierasjoukkue on edelleen suurin ennakkosuosikki mestariksi. Tällä hetkellä seurojen välissä liigakakkosena keikkuu Marseille, joten kolmen kilpahevosen taistelu mestaruudesta jatkunee kevääseen asti.

Puoliaika.com lähtee pelaamaan tätä NordicBetin kohdetta tasapelin kautta. Ristin kerroin on tuntuva 3.25. Melko ympäripyöreässä kohteessa myös sarjajohtajan kotivoitto saa kertoimeksi huikean 3.55! Suvereenin maalipyssyn ja runkotopparin puuttuminen laskee puntit kuitenkin tasoihin omissa papereissamme, vaikka materiaaliero onkin selkeästi vierasjoukkueen etuna.

Toinen hakumme on maalimäärän veikkaaminen, johon painamme muutaman lantin kiinni under 2.5 maalille kertoimella 1.67. Useimpien asiantuntijoiden papereissa 1-1 tasapeli on ollut todennäköisin lopputulos.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here