Puoliaika.com ennakko: Liverpool – West Ham

Liverpool - West Ham - Puoliaika.com

Liverpool - West Ham - Puoliaika.com

West Ham lähtee haastamaan hieman siipirikkoisena Brendan Rogersin Liverpoolia. Sam Allerdycen joukkueesta ainakin Carl Jenkinson, James Tomkins ja Alex Song ovat kärsineet pienistä vammoista. Myös Joey O’Brienin ja James Collinsin pelaaminen on epävarmaa.

Liverpoolin fanit puolestaan saavat ilon tunteita, kun Daniel Sturridge tekee todennäköisesti paluun Liverpoolin pelaavaan kokoonpanoon viiden kuukauden jälkeen. Mikäli Sturridge pääsee kentälle ja saa tatsin heti avauspelissään, on West Hamin puolustus helisemässä, sillä Liverpool on parantanut otettaan, mutta maalintekijä puuttuu. Nyt Pool on saamassa paljon kaivattua vahvistusta hyökkäykseen.

Viimeisestä kymmenestä Valioliigan kotiottelusta Liverpool on onnistunt voittamaan vain 3 (3 voittoa, 6 tasapeliä, 1 tappio). West Hamin on saanut 10 vierasottelussa saman määrän voittoja (3 voittoa, 4 tasapeliä, 3 tappiota). Syksyllä pelatussa ottelussa West Ham voitti Liverpoolin 3-1.

Liverpool on saanut hyvin kiinni taas pelin juonesta, ei se toimituksen mielestä ole niin korkea ennakkosuosikki tähän otteluun, kuin kertoimet antaa olettaa. Tästä syystä lähdemme itse liikkeelle X2 -vaihtoehdolla, johon Nordicbet tarjoaa kertoimeksi 2.82.

Tulosveikkus otetaan hatusta ja isketään 1-1. Tälle tarjotaan kertoimeksi 6.65.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here