Puoliaika.com ennakko: Liverpool – Manchester United

valioliiga

 

Taistelu Valioliigan neljän parhaan joukkoon pääsemisestä on käynnissä ja viikonlopun mielenkiintoisin ottelu on ehdottomasti Liverpoolin ja Man Unitedin kohtaaminen

Tämän päivän hegemonia-kamppailussa Pool isännöi ManU:a Anfieldillä, josta pisteiden hakeminen on erittäin vaikeaa. Seurojen edellisen kohtaamisen voitti ManU, lukemin 3-0.

Erinomaisessa iskussa oleva kotijoukkue lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mutta Louis van Gaalin miehistö on ollut silti vaikea voitettava useimmille joukkueille. Viimeisen 17/19 pelistään United on välttänyt tappion Valioliigassa. Edellisen ottelun manchesteriläiset klaarasivat näytöstyyliin kohuttua Tottenhamia vastaan.

Isäntien kahdeksan voittoa viimeisestä yhdeksästä liigaottelusta on hurja tahti. Ilman heikkoa alkukautta, olisi Liverpool todennäköisesti mukana mestaruuskamppailussa tällä hetkellä. Brendan Rodgers on saanut palettinsa lähes viimekautiseen iskuun ja Daniel Sturridgen paluu tekee pelkkää hyvää Redsille.

Näiden kahden seuran kohtaamiset ovat usein erittäin fyysisiä otteluita, joissa iskuja annetaan ja otetaan vastaan. Asiantuntijoiden papereissa kotijoukkue on siis ennakkosuosikki, mutta Unitedille on jätettävä myös mahdollisuus vierasvoittoon.

Mielenkiintoisia taistelupareja kentällä on varmasti useita. Puoliaika.com tulee seuraamaan kuinka van Gaal käyttää Marouane Fellainia hyökkäyspelissään. Todennäköisesti pitkä belgialainen tulee hakemaan kaksinkamppailuja Emre Cania vastaan, jolloin United hyökkäisi vahvasti vasemman kaistan kautta.

Liverpool vastaavasti hakee takuuvarmasti painetta oikeaa laitaansa pitkin, jossa vastassa on todennäköisesti hieman verkkainen Daley Blind.

Steven Gerrardin peluuttaminen on yksi mielenkiintoinen seikka, jota mediassa on spekuloitu jo viikkokausia. Nähtäväksi jää aloittaako Liverpool-kippari penkin vai avauksen kautta. Legendan viimeinen ottelu Unitedia vastaan nostattaa varmasti kotiyleisön desibelit kattoon.

Toimitus tipsaa Liverpoolin yhden maalin voittoa.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here