Puoliaika.com ennakko: Lille – PSG

Otteluennakko: Lille - PSG

Ranskan liiga alkaa tänään yhdellä ottelulla, kun Lille koittaa kaataa PSG:n kotikentällään.

Lille menetti kaksi tärkeää pelaajaa, kun Simon Kjaer ja Adama Traore vaihtoivat maisemaa, eikä Lille saanut hommattua saman kaliiperin pelaajia tilalle. Joskin valmentajan uudet hankinnat ja lupaukset antavat osviittaa, että Lille tulee olemaan huomattavasti hyökkäävämpi tällä kaudella kuin viime kaudella.

PSG:llä pre-season meni erinomaisesti ja se kaatoi muunmuassa Manchestet Unitedin. Syynä hyvään vireeseen oli onnistumiset usealta saralta. Nyt kuitenkin yksi PSG:n tärkeimmistä pelaajista on poissa pelistä, sillä Zlatan Ibrahimovic loukkasi polvensa. Ezequiel Lavezzin ja Javier Pastoren pelaaminen on epävarmaa, sillä he ovat vasta palailleet kesälomilta. Thiago Mottan pelaaminen on epävarmaa, sillä mies saattaa olla siirtymässä pois Pariisista.

Vaikka Ibra on poissa on PSG:n miehistö silti Lilleä parempi ja uskomme, että pariisilaiset tulevat ottamaan tästä kauden avauksesta helpohkon voiton.

Poimimme Nordicbetin listalta seuraavat kohteet:

PSG @1.58

PSG -1 @2.82

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here