Puoliaika.com ennakko: Leverkusen – Schalke

Bundesliiga otteluennakko

Bay Arenalta tärähtää, kun Schalke kohtaa Leverkusenin tiukassa ottelussa. Schalken lisäksi Bay Arenalle matkustaa myös toimitus, sekä kilpailuvoittajat.

Molemmilla joukkueilla on rasitteena Euroopan ottelut, tosin Schalke pelasi omansa torstaina, kun taas Leverkusen on saanut jo melkein viikon lepoa tiistain pelin jälkeen. Vierailla siis painaa ottelu selkeästi enemmän ja se varmasti näkyy tänään ottelun edetessä.

Leverkusen pelasi vieraissa BATE:a vastaan 1-1 tasapelin, vaikka hallitsi ottelua mielinmäärin. Schalke voitti omassa Eurooppapelissään APOEL:n 1-0 vaikka oli tilastollisesti huomattavasti parempi.

Loukkaantumisia Schalkella on enemmän ja heltä puuttuu muumuassa puolustaja Johannes Geis. Leverkusenilla on taas tärkeämpiä pelaajia pois sillä Lars Bender on vielä hieman loukkaantunut, eikä häntä tulla todennäköisesti näkemään tänään kentällä.

Aikaisemmat ottelut ovat olleet hieman tylsähköjä, mutta uskomme, että tänään nähdään vauhtia ja vaaratilanteita Jan-Klaas Huntelaarin, sekä Javier ”Chicarito” Hernandezin toimesta.

Isäntien formi on Schalkea parempi, sillä viimeisestä viidestä pelistä Schalke on onnistunut saamaan vain yhden tasurin ja yhden voiton, kun taas Leverkusen on saanut kaksi voittoa ja yhden tasurin. Yleensä näissä kohtaamisissa on nähty kortteja kohtalaisen paljon ja siihen mekin luotamme betsien kannalta

Toimitus laittaa nyt glögit lämpiämään ja suuntaa illalla BayArenalle katsomaan tätä ottelua. Samalla viritellään Nordicbetin listalta seuraavat kohteet:

Leverkusen @1.70

Yli 5,0 kelaista korttia @1.90

Puoliaikatulos: Leverkusen @2.15

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here