Puoliaika.com ennakko: KuPS – HIFK

Veikkausliiga otteluennakko

Veikkausliigassa pelataan tänään viiden ottelun kierros. Kuopiossa paikallinen ylpeys KuPS isännöi Helsingin IFK:ta. Ottelu käynnistyy Savon Sanomat Areenalla kello 16.00 ja YLE näyttää ottelun Futiskierroksen pääotteluna.

HIFK ja KuPS ovat sarjataulukossa peräkkäin seitsemäntenä ja kahdeksantena, kun kummallakin joukkueella on kerättynä 24 sarjapistettä. KuPS on pelannut yhden ottelun helsinkiläisiä vähemmän.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen toukokuussa päättyi 1-1 tasapeliin. KuPS siirtyi ottelun alkupuolella 0-1 johtoon, mutta HIFK onnistui nousemaan aivan ottelun loppuhetkillä tasoihin Pekka Sihvolan maalilla. KuPS taisteli arvokkaan 1-1-tasapelin peräti tunnin ajan vajaalla pelaten.

Keskikenttäpelaaja Jukka Halme palaa kahden ottelun huilin jälkeen HIFK:n kokoonpanoon.

– Edellisessä kohtaamisessa saimme siirreltyä palloa hyvin. KuPS pelasi silloin ison osan ottelusta vajaalla. Saimme muutamia maalipaikkoja, mutta pelaamisemme oli liian tehotonta. Meidän täytyy saada hyökkäyspelaamistamme nopeammaksi, Halme kertoo seuran verkkosivuilla.

KuPS voitti edellisessä ottelussaan upeasti sarjakakkosena etenevän Rovaniemen Palloseuran puhtaasti 3-0 lukemin. Kuopiolaisten maaleista vastasivat kaksi maalia iskenyt 18-vuotias keskikenttäpelaaja Saku Savolainen sekä puolustaja Toni Markic.

HIFK sen sijaan ehti johtaa kotikentällään Ilvestä jo 2-0, mutta Ilves-hyökkääjä Mika Lahtisen kaksi nopeaa maalia päättivät ottelun 2-2 tasatulokseen. Tasapeli jätti helsinkiläisille varmasti paljon jossiteltavaa.

– HIFK on aktiivinen ja juoksuvoimainen joukkue, joka hyökkää suoraviivaisesti. Siihen meidän pitää valmistautua huolellisesti. Kotona me pyrimme puolestaan jatkamaan siltä pohjalta, missä me RoPS-pelissä onnistuimme, KuPS-valmentaja Marko Rajamäki kertoo seuran verkkosivuilla.

HIFK matkusti Kuopioon jo lauantaina, jossa helsinkiläisryhmä otti tuntumaa Savon Sanomat Areenan pelialustaan.

Molemmat joukkueet tarvitsevat kipeästi lisäpisteitä, jotta takana tuleviin joukkueisiin saataisiin luotua sopivan mukava pisterako. Odotettavissa on tasainen ja vähämaalinen kamppailu. HIFK:n nopea vastahyökkäyspelaaminen on varmasti tänäänkin suuressa roolissa.

KuPSilla on riemastuttava kotivoitto alla RoPSista. Savon Sanomat Areenalle on odotettavissa runsaslukuinen yleisömäärä, johon oman mausteensa tuovat myös Kuopioon saapuvat IFK-kannattajat.

Puoliajan toimitus poimii Nordicbetin listalta seuraavat kohteet otteluun:

Maalien lukumäärä alle 2,5 @ 1,80
Puoliaikatulos X @ 2,10

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here