Puoliaika.com ennakko: KTP – PK-35

Veikkausliiga otteluennakko

 

KTP ja PK-35 pelaavat tänään paikasta ensi kauden Veikkausliigassa. Arto Tolsa -areenalla on kauden viimeisessä ottelussa isot panokset.

Ensimmäinen kohtaaminen Vantaalla päättyi maalittomaan tasapeliin. PK-35 oli ottelussa hieman niskan päällä ja loi paremmat maalipaikat. Tosi osa niistä tuli kentän liukkauden takia, kun KTP:n pelaajat eivät pysyneet jaloillaan. Myös PK:n huonolla viimeistelytaidolla oli paljon tekemistä 0-0 tulokseen.

Nyt tänään kuitenkin pelataan Kotkassa Arto Tolsa areenalla, missä KTP on ollut kovempiakin joukkueita vastaan hyvä joukkueen materiaaliin nähden. Muunmuassa HIFK kaatui kauden lopussa ja HJK pääsi tasoihin viime hetkien maalilla.

Mikäli PK-35 tekee maalin, joutuu KTP voittamaan ottelun, sillä karsinnoissa pätee vierasmaalisääntö. Tätä KTP tulee pelkäämään ja se näkyy hitaissa pelinavauksissa, vähäisissä riskien otoissa ja pallonhallinnassa.

PK-35 pelasi ajoittain erittäin rumasti ja tuomari olisi voinut heilutella varoituksia huomattavasti enemmän. Tämä varmasti näkyy myös tänään ja kun panokset ovat näinkin suuret, niin se näkyy hermoissa. Kuqimaisen asenteen omaavat pelaajat tulevat tänään järjestämään muutaman torikokouksen ja kortteja tullaan näkemään.

Veikkaamme, että KTP säilyttää sarjapaikkansa mielenkiintoisten vaiheiden jälkeen. Toimitus iskee Nordicbetin listoilta seuraavat kohteet otteluun:

KTP @2.30

Punainen kortti @4.10

Kotivoitto+alle 2,5 maalia @4.35

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here