Puoliaika.com ennakko: KTP – IFK Mariehamn

 

ENNAKKO

Veikkausliigassa pelataan tänään yksi ottelu. IFK Mariehamn matkustaa Kotkaan Arto Tolsa Areenalle, jossa se kohtaa KTP:n. Ottelu käynnistyy kello 18:30.

KTP on sarjataulukossa kymmenentenä 10 pisteellä ja IFK Mariehamn etenee neljäntenä 19 pisteellä.

Molempien joukkueiden saldo kahdesta edellisestä ottelusta on tappio ja tasapeli. IFK Mariehamn koki kauden ensimmäisen kotitappion, kun SJK kävi ryöväämässä pisteet 3-0 voitolla. KTP sen sijaan otti huippuvireiseltä RoPS:lta 4-0 käkättimeen. Varsinkin toisella puoliajalla KTP oli täysin vastaantulijan roolissa.

KTP ja IFK Mariehamn ovat ehtineet kohdata toisensa jo kertaalleen toukokuussa, jolloin IFK Mariehamn oli kotikentällään parempi 2-1 numeroin. KTP:n maalista vastasi Samuli Kaivonurmi ja IFK Mariehamnille osuivat Tommy Wirtanen sekä Duarte Tammilehto. Myös Suomen Cupissa IFK Mariehamn oli vahvempi 4-0 lukemin.

Molemmat joukkueet kärsivät loukkaantumisista ja varsinkin KTP:lla on paljon poissaolijoita. Samuli Kaivonurmi, Sasha Anttilainen, Joel Mero ja Josh Mulvany eivät ole pelaavassa kokoonpanossa Mariehamnia vastaan. Lisää murheita KTP:n kapeaan hyökkäyspäähän toi kokeneen Tamas Gruborovicsin loukkaantuminen. Myös kapteeni Valeri Minkenen on sivussa.

Sen sijaan toppari Nosh A Lody tekee paluun kotkalaisten avauskokoonpanoon.

IFK Mariehamnilta ovat sivussa Aleksei Kangaskolkka, Petteri Forsell, Albin Granlund ja Tommy Wirtanen. Isoin menetys on MIFK:n paras maalintekijä Dever Orgill, joka ei ole kokoonpanossa.

KTP oli viime kaudella maaginen kotijoukkue Ykkösessä, mutta tällä kaudella viiden kotiottelun saldona on yksi voitto, kaksi tasapeliä ja kaksi häviötä.

Ennakkosuosikkina otteluun lähtevän IFK Mariehamnin hyökkäyspelaaminen SJK:ta vastaan oli nihkeätä, joten Pekka Lyyskin valmentama joukkue lähtee varmasti parantamaan ainakin sitä osa-aluetta. Ykköstykki Dever Orgillin puuttuminen vaikuttaa varmasti.

Uskomme, että KTP lähtee kotikentällään hakemaan tasatulosta tiiviin puolustuspelin kautta. Arto Tolsa Areenan uusi tekonurmi on KTP:lle varmasti etu, sillä IFK Mariehamn harjoittelee luonnonnurmella. Odotettavissa on tasainen ja vähämaalinen kamppailu.

Nordicbetin listalta poimimme seuraavat kohteet otteluun:

Tasapeli @ 3,40
Maalien lukumäärä alle 2,5 @ 2,19
Puoliaikatulos X @ 2,02

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here