Puoliaika.com ennakko: Juventus – Real Madrid

juventus-real-madrid-jalkapallo-puoliaika.com

 

Illan Mestarien liigan semifinaalin ensimmäisessä osassa Juventus isännöi Real Madridia

Edellisen kerran Juve on pelannut Mestarien liigan finaalissa vuonna 2003. Tällöin AC Milan voitti Old Traffordin rutikuivan finaalin rankkareiden jälkeen. Viimeksi Vanha Rouva on nostellut Euroopan himoituinta pystiä kauden 95-96 päätteeksi.

Serie A:n mestaruuden viikonloppuna sinetöinyt Juventus voi keskittyä nyt täydellisesti vain Mestarien liigaan. Sen haaste on massiivinen, koska vastassa on viime kauden hallitseva mestari, Real Madrid.

Juven urakkaa vaikeuttaa Paul Pogban ja Martin Caceresin loukkaantumiset. Varsinkin keskikentän monilahjakkuus Pogba on iso menetys.

Real Madrid lähtee semifinaaliin suosikin paikalta. Sillä on realistinen mahdollisuus uusia mestaruutensa. Temppu johon on viimeksi pystynyt AC Milan kausien ’89 ja ’90 päätteeksi.

Madridilta on sivussa joukkueen yksi tärkeimmistä pelaajista, eli keskikentän Luka Modric. Kärjestä Karim Benzema tuskin ehtii palautua pelikuntoon illaksi.

Lähtökohtaisesti Real Madrid on otteluparin suosikki jatkoonmenijäksi, mutta Juventus on kotonaan kivikova porukka, joka harvemmin häviää.

Puoliaika.comin toimitus poimi pari mielenkiintoista kohdetta NordicBetin listalta:

* Molemmat joukkueet tekevät maalin @1.95

* Puoliaika/lopputulos: 2/X @15.50

* Viimeinen maali: Juventus @2.06

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here