Puoliaika.com ennakko: JIPPO – FC Futura

otteluennakko-miesten-kakkonen-jippo-joensuu-fc-futura-jalkapallo-puoliaika.com

 

Tänään klo 18.30 Joensuun keskuskentällä pelataan Kakkosen ottelu, jossa kohtaavat joensuulainen JIPPO sekä porvoolainen Futura. Lähtökohdat otteluun ovat sarjataulukon mukaan vieraiden eduksi, mutta JIPPO ei tipu koskaan eikä Keskuskentältä yhtäkään pistettä saa ilmaiseksi. Futura on saalistanut tällä kaudella 24 pistettä, joiden turvin se on kolmantena sarjataulukossa. JIPPO taas on pelannut hieman mollivoittoisesti saalistaen vain vaatimattomat 13 pistettä.

Näiden lähtökohtien perusteella Futura tulee poistumaan ottelusta voittajana, sillä viikonloppuna juhlittava Ilosaarirock on totutusti jokaiselle joensuulaiselle kesän päätapahtuma ja tietämättään pelaajien ajatukset ovat jo #kesänparhaassaviikonlopussa. Vaikka Keskuskentältä on aikaisemminkin moni joukkue lähtenyt pettymyksen karvas maku suussa kotimatkalle, voivat tänään porvoolaiset rauhassa syödä bussissa Brunbergin suukkoja kolmen pisteen edestä.

Poimimme NordicBetin listalta seuraavan kohteen:

JIPPO – FC Futura 2 @2.11

 

P.S. Ilosaarirockin lipulla tai rannekkeella pääset puoleen hintaan katsomaan ottelua, joten käytä ihmeessä etusi hyväksi, jos olet maisemissa!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here