Puoliaika.com ennakko: Ipswich – Bournemouth

ipswich-afc-bournemouth-jalkapallo-puoliaika.com

Tämän päivän futisennakko suuntaa Englannin Championshippiin, kun Ipswich ja Bournemouth kohtaavat erittäin tärkeässä ottelussa nousukarsintoja silmälläpitäen.

Sarjataulukossa kuudentena oleva Ipswich saa miehistöönsä todennäköisesti takaisin kaksi avainpelaajaa, kun David McGoldrick ja Darren Ambrose ovat kuntoutuneet pienistä vaivoistaan. Jonny Parr ja Kevin Bru saattavat toisin olla poissa, joten parhaimmalla kokoonpanolla Ipswich ei pääse tähän otteluun.

Lohkon ykkösenä oleva Bournemouth saa vahvistuksen hyökkäykseensä tänään, sillä Sunderlandissa ja Stokessa vaikuttanut Kenwyne Jones on tänään lähes varmuudella kokoonpanossa. 19 maalia tällä kaudella tehnyt Callum Wilson tosin on loukkaantunut eikä ole harjoitellut kolhun jälkeen, joten hän on todennäköisesti sivussa ottelusta.

Joukkueet ovat pelanneet viimeiset kolme keskenäistä ottelua tasan.

Ipswichin viimeaikainen formi ei ole ollut mitenkään erikoinen. Viimeisestä viidestä ottelusta he ovat voittaneet kaksi, hävinneet kaksi ja yksi tasan. Bournemouth on samassa ajassa voittanut neljä ja pelannut yhden tasan.

Bournemouth haluaa pitää sarjajohdosta kiinni, mutta Ipswich himoitsee kiinnitystä sarjanousukarsintoihin oikeuttaviin sijoihin.

Toimitus poimi Nordicbetin listalta seuraavat kohteet peliin:

Alle 2.5 maalia @1.73

Kotijoukkueen ensimmäinen maali; 1. puoliaika @2.28

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here