Puoliaika.com ennakko: Inter – HJK

veikkausliiga-fc-inter-hjk-helsingin-jalkapalloklubi-veikkausliiga-jalkapallo-puoliaika.com

 

Inter saa vieraita Helsingistä, kun sarjajohtaja HJK yrittää kasvattaa eroa toisena olevaan RoPS:n. Ottelu on samalla Mika Ojalan viimeinen ottelu Inter-paidassa tällä kaudella, sillä mies siirtyy Saksaan.

Molemmat joukkueet lähtevät illan otteluun tasapelit taskussaan viime peleistä. HJK rämpi Ilveksen kanssa tasapelin, kun taas Inter kävi ryöstämässä pisteen Rovaniemeltä, vaikka sairastuvalla oli ruuhkaa.

Interillä on vielä lasaretissa pelaajia sillä Hambo, Kauppi, Lehtovaara ja Qvick ovat vielä sivussa. Viimeisimpien uutisten mukaan myös kapteeni Lehtonen olisi tänään sivussa. Interin onneksi yksi joukkueen parhaimmista pelaajista, Guy Gnabouyou, palaa pelivahvuuteen. 

HJK:lta poissa Alhon lisäksi on myös Formose Mendy. 

Ojalalla on varmasti tänään näyttöhaluja kotiyleisön edessä ja mies tuleekin todennäköisesti olemaan ottelun parhaita pelaajia.Erikoistilanteissa mies on omiaan ja varmasti tulee kolisuttelemaan tänään maalipuita vapareillaan.

HJK ei ole mikään erikoisen vahva vierasjoukkue. Se on voittanut seitsemästä vieraspelistä vain kaksi ja pelannut neljästi tasan. Inter puolestaan on ollut kotona erinomainen. Se ei ole hävinnyt kertaakaan vaan on kerännyt viisi voittoa ja kaksi tasapeliä.

Tänään on kuitenkin liigan kovin joukkue vastassa, joten turkulaiset joutuvat pelaamaan erinomaisesti joka osa-alueella, mikäli haluavat saada pisteitä tästä.

Toimitus poimii Nordicbetin listalta seuraavat kohteet otteluun:

Inter+1 @1.85

Molemmat joukkueet tekevät maalin @1.86

Tottakai Mika Ojala tekee maalin @5.40

Näyttökuva 2015-6-29 kello 10.54.28

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here