Puoliaika.com ennakko: Ilves – HJK

veikkausliiga-fc-ilves-hjk-jalkapallo-puoliaika.com

Tammelassa pelataan tänään tulinen perjantai-illan ottelu, kun sarjakärki HJK matkustaa Tampereelle Ilveksen vieraaksi.

Keith Armstrongilla on mielenkiintoinen ottelu edessä, sillä valmentaja kohtaa vanhan joukkueensa, minkä hän johdatti kahdesti Suomen mestaruuteen.

Otteluun lähdetään mielenkiintoisista asemista, sillä Ilves on pelannut kotonaan yllättävän hyvin, kun taas Veikkausliigassa Klubi laahaa vieraissa. Viimeisestä viidesta sarjaottelusta HJK on voittanut yhden, pelannut kahdesti tasan, sekä hävinnyt kerran. Ilves puolestaan on kotonaan saalistanut kaksi voittoa, kaksi tasuria, sekä hävinnyt kerran. Kaksi voittoa tuli kahdsta viimeisestä kotiottelusta Interiä ja Lahtea vastaan.

Kaksi viimeistä ottelua Ilves on kyllä pelannut erittäin kehnosti. Ensin Jaro vei 3-0 ja sen jälkeen Inter 4-1, joten Keke saa tehdä aikamoisia muutoksia, mikäli haluaa pisteitä ottelusta.

Viimeisen ottelun Helsingissä HJK voitti luvuin 2-1 ja luvut olisivat voineet olla rumempiakin.

Tänään Ilves tulee todennäköisesit puolustamaan kurinalaisesti ja antaa HJK:n pitää palloa omalla kenttäpuoliskollaan. Isäntien vahvuutena ovat vaaralliset erikoistilanteet ja erityisesti vapaapotkut, sillä potkutekniikkaa Ilvekseltä löytyy.

Ilvekseltä puuttuu tänään Henry Ugwunna ja Olli Vakkala, sekä Antti Koskisen ja Heikki Ahon pelaaminen on epätodennäköistä. Klubilta puuttuu varmuudella vain Nikolai Alho.

Ottelu tulee kyllä menemään HJK:n hallinnassa, mutta murskatappiota tästä on vaikea ennustaa. Toivottavasti peli ja pelaajat säilyy ehjänä, kuten myös Tammelan kenttä.

Toimitus virittelee kisastudiota ja laittaa samalla Nordicbetin listalta seuraavat kohteet peliin:

Yli 2,5 maalia @1.76.

Molemmat tekee maalin KYLLÄ @2.02.

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here