Puoliaika.com ennakko: Ilves – HIFK

Veikkausliiga otteluennakko

Sarjapaikkansa jo varmistaneet sarjanousijat kohtaavat tänään viimeistä kertaa Tammelassa, kun Tampereen Ilves isännöi tasapisteissä sarjataulukossa olevaa Helsingin IFK:ta. 

HIFK koki edellisessä ottelussaan FC Lahtea vastaan pettymyksen, kun lahtelaiset onnistuivat nousemaan lisäajalla tasapeliin. Tasuripiste ja takana tulleiden joukkueiden ottelutulokset varmistivat kuitenkin Veikkausliigaan täksi kaudeksi nousseen HIFK:n sarjapaikan myös ensi kaudelle.

Ilves hävisi edellisessä ottelussaan sarjapaikasta taistelevalle Vaasan Palloseuralle numeroin 3-1. Tamperelaisjoukkue on hävinnyt nyt viimeiset kolme otteluaan.

– Odotan Ilves-ottelua todella paljon, sillä meillä jäi aika paljon jossiteltavaa FC Lahti-ottelusta. Vaikka sarjapaikka varmistui, niin se ei tarkoita mitään. Lähdemme hakemaan kahden jäljellä olevan ottelun myötä mahdollisimman hyvää sijotusta sarjataulukossa. Emme ole vielä voittaneet Ilvestä tällä kaudella, joten voitto mielessä lähdetään Tampereelle. Panoksena on myös olla paras tämän kauden nousijajoukkueista, HIFK:n keskikenttäpelaaja Ville Taulo kertoo seuran verkkosivuilla.

Ilveksen kokoonpanosta puuttuu varmuudella loppukauden sivussa oleva toppari Samu Nieminen nivusvaivojen takia. HIFK:n pelaajista Jani Bäckman on loppukauden sivussa ja hyökkääjä Tuomas Mustonen ei ole pelikunnossa.

Ilveksen pelaajista Olli Vakkala ja Antti Ojanperä pelaavat tänään viimeiset kotiottelunsa. Ilves tiedotti verkkosivuillaan molempien pelaajien uran päättyvän tähän kauteen.

Koska molemmat joukkueet pääsevät pelaamaan tänään ”paineettomassa” tilassa, niin kentällä nähdään varmasti paljon pelaajia, jotka ovat jääneet vähemmälle peliajalle. Toimituksen saamien tietojen mukaan IFK:n kärkiparina aloittaa tänään Kastriot Kastrati ja Ville Salmikivi. Mielenkiintoista on myös nähdä mahtuuko laitapuolustaja Matias Hänninen avauskokoonpanoon.

Toimitus poimii Nordicbetin pelilistalta seuraavat kohteet ottelua varten:

  • Yli 2,5 maalia @ 1,82
  • Ilves @ 2,70
  • Molemmat tekevät maalin @ 1,66
Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here