Puoliaika.com ennakko: I-HK/OMV – HerTo

Otteluennakko: IHK - Herto

 

Lauantaina 8.8 Itä-Hakkilan tekonurmella klo 15.00 pelataan kolmosen ottelu I-HK/OMV:n ja HerTon välillä. Sarjataulukossa joukkueet ovat vain kahden pisteen päässä toisistaan, kun HerTo on sijalla seitsemän 16 pisteellä ja IHK OMV on 14 pisteellä sijalla 10. Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi herttoniemeläisten voittoon lukemin 6-2. HerTolta puuttuu ottelusta mm. keskikentältä Antti Roine ja hyökkäyksestä joukkueen paras maalintekijä Tatu Kallio. Näiden herrojen puuttuminen olisi mille tahansa kolmosen joukkueelle iso menetys, mutta HerTon Olli Surakan hattutemppu viime ottelussa lupaa kiireistä iltapäivää vantaalaisten puolustukselle. Joukkue ei pelkästään lepää Tatu Kallion maalien varassa, sillä edellisessä joukkueiden kohtaamisessa Kallio oli poissa ja HerTo silti onnistui takomaan kuusi maalia.

Näiden ennakkotietojen perusteella Puoliaika.comin toimitus suosittelee poimittavaksi NordicBetin listalta seuraavan kohteen:

I-HK/OMV – HerTo 2 @ 2.30

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here