Puoliaika.com ennakko: Hull – Aston Villa

hullastonvilla_puoliaika.com

Valioliigan häntäpäässä pelataan kuuden pisteen ottelu, kun Hull isännoi Aston Villaa.

Käsittämättömässä maalittomassa vireessa pelaava Aston Villa kokeilee hakea pisteitä Hullilta. Hull puolestaan haki Manchester Cityltä yhden pisteen viikonloppuna, pelatessaan 1-1 tasan vieraissa.

Näillä kahdella joukkueella on sarjataulukossa vain kaksi pistettä eroa ja Hull koittaa rimpuilla pudotustaistelusta ulos. Voitolla Hull nousisi Villan ohi sijalta 18 sijalle 15.

Isännillä on enemmän loukkaantumishuolia, sillä Mohamed Diame, Robert Snodgrass, Liam Rosenior ja James Chester ovat varmuudella poissa tänään. Aston Villalta on poissa vain Libor Kozak ja Philippe Senderos.

Paul Lambert teki viime pelissä erittäin rohkean ratkaisun ja penkitti huonossa pelivireessä olleen Christian Benteken, joten belgialaisella on varmasti näyttöhaluja tämän illan kohtaamisessa.

Historian valossa Hullin saumat voittaa eivät ole kummoiset, sillä 10 viime kohtaamisesta Villa on voittanut 9 ja yksi on päättynyt tasan.

Toimitus lähtee tänään luottavaisin mielin hakemaan vierasvoittoa, sillä Nordicbet tarjoaa heille kertoimeksi 3.45.

Mikäli haluaa pelata varman päälle, niin under 2,5 maalia antaa kertoimeksi 1.52.

Yksi asia on varma ja se on se, että tästä ottelusta ei jää jälkipolville kauheasti kerrottavaa!

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here