Puoliaika.com ennakko: HJK – FK Ventspils

hjk-helsinki-Ventspils-otteluennakko-jalkapallo-puoliaika.com

Veikkausliigan kärjessä porhaltava HJK ja latvialainen FK Ventspils kohtaavat tänään Mestarien liigan 2. karsintakierroksen toisessa osaottelussa. Ottelu käynnistyy Sonera Stadiumilla kello 19.30.

HJK lähtee tänään pelattavaan toiseen osaotteluun hyvistä asetelmista, sillä Klubi voitti viime viikolla Latviassa pelatun ensimmäisen osaottelun lukemin 3-1.

Ventspilsin olisi siis tehtävä tänään vierasmaalisäännön mukaisesti kolme maalia, jotta jatkopaikka irtoisi.

HJK on pelannut edelliset 21 kotiotteluaan ilman tappioita ja Sonera Stadiumin uusi keinonurmialusta antaa kotijoukkueelle selkeän edun. Viikko sitten Latviassa HJK teki kolmesta maalistaan kaksi vastahyökkäyksistä.

-Totta kai alusta on meille pieni etu, se on luonnollista kun kyseessä on oma kotikenttä. Osa joukkueista pelaa paremmin tekonurmella, osa huonommin ja muun muassa viime vuoden europeleissä nähtiin molempia suorituksia, HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo kertoo seuran verkkosivuilla.

Voitolla HJK saisi vähintään neljä europeliä lisää, mikä olisi taloudellisesti loistava juttu helsinkiläisseuralle. HJK – Ventspils otteluparin voittaja kohtaa Mestarien liigan kolmannella karsintakierroksella joko slovenialaisen NK Mariborin tai kazakstanilaisen FC Astanan. Maribor voitti ensimmäisen osaottelun 1-0.

FK Ventspilsin on pakko tehdä tänään maaleja, joten latvialaisten on panostettava hyökkäyspelaamiseensa. Se avaa varmasti myös HJK:lle ensimmäistä osaottelua enemmän maalipaikkoja. HJK:n pelaajista Nikolai Alho ja Formose Mendy ovat sivussa illan ottelusta.

Puoliajan toimitus suuntaa tänään Klubipäätyyn ja poimii Nordicbetin listalta seuraavat kohteet otteluun:

HJK -1 @ 1,95
Maalien lukumäärä yli 2,5 @ 1,76

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here