Puoliaika.com ennakko: HJK – FC Lahti

Veikkausliiga otteluennakko: HJK - FC Lahti

Veikkausliigassa pelataan tänään viiden ottelun kierros. Helsingissä europettymyksestään toipuva HJK saa vieraakseen kuntopuntarin kärjessä keulivan FC Lahden. Kaikki viisi ottelua käynnistyvät kello 18:30 ja ISTV näyttää ottelut suorina lähetyksinä.

FC Lahden tappioton putki on ehtinyt venyä jo viiden ottelun mittaiseksi, jonka myötä ”Kuhnurit” ovat nousseet Veikkausliigan sarjataulukossa jo kuudenneksi. Eroa kolmospaikalla keikkuvaan SJK:hon on vain viisi sarjapistettä.

Sarjaykkösenä etenevä HJK on Veikkausliigan paras kotijoukkue – 12 kotiottelustaan se on voittanut yhdeksän ja pelannut kolmesti tasan.

– Lahti on pelannut viime aikoina hyvin ja napsinut paljon pisteitä. He ovat meille varmasti vaikea vastus ja pelistä tulee taatusti erittäin tiukka ja tasainen. Nämä ovat niitä hetkiä, kun meidän pitää näyttää, että pystymme kääntämään tiukat pelit eduksemme, HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo kertoo seuran verkkosivuilla.

FC Lahden kokoonpanosta ovat sivusta varmuudella vain pelikieltoinen Jussi Länsitalo ja Xhevdet Gela. Sen sijaan HJK:n lista on surullisempaa luettavaa. Klubilta ovat sivussa Lahti-ottelusta Nikolai Alho, Demba Savage, ja Veli Lampi. Mac Kandji olisi pelikelpoinen, mutta hän loukkasi itseään harjoituksissa eikä pelaa vielä tänään.

HJK:n ja FC Lahden aikaisemmat kohtaamiset tällä kaudella ovat päättyneet 1-1 ja 0-0. Tänään joukkueet kohtaavat viimeistä kertaa tällä kaudella. Odotettavissa on kahden edellisen matsin tapaan todella vähämaalinen kamppailu.

HJK:n ”ykköskärki” Mike Havenaar siirtyi Hollantiin, joten Ousman Jallow saanee tänään vastuuta. Hän ei ole mikään sateentekijä. Keskuspuolustaja Valtteri Morenin ura jatkuu Belgiassa. Kokoonpanomuutokset vaikuttavat kotijoukkueen tekemisen laatuun varmasti.

FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas on taktiikkavelho, joka osaa sytyttää joukkueensa oikealla hetkellä. Voitolla Lahti nousisi taistelemaan tosissaan Eurooppaan johtavista sarjapaikoista. Uskomme siihen, että HJK ei ole vieläkään kunnolla toipunut järkyttävästä Astana-tappiosta.

Puoliajan toimitus suuntaa tänään Sonera Stadiumille FC Lahden yllätysvoitto mielessä ja poimii Nordicbetin listalta seuraavat kohteet otteluun:

FC Lahti @ 6,05
Maalien lukumäärä alle 2,5 @ 1,58

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here