Puoliaika.com ennakko: HJK – FC Astana

HJK on kovan paikan edessä, kun Mestarien liigan karsinnassa vastaan asettuu Kazakstanilainen FC Astana. 

Joidenkin arvioiden mukaan Astanan pelaajabudjetti (n.20 miljoonaa euroa) on noin 20 kertainen HJK:n budjettiin (noin 1,2 miljoonaa euroa) verrattuna. Astanalla on siis rahaa hommata erittäin hyviä pelaajia joukkueeseensa. Erittäin nuori joukkue onkin 6 vuoden historiansa aikana noussut huimaa vauhtia haastajaksi Euroopan pikkuseuroille.

Astanan yksi vaarallisimmista pelaajista on nuori Nemanja Maksimovic. 20-vuotias on tehnyt 14 ottelussa 5 maalia ja varmasti tulee aiheuttamaan Klubin puolustukselle ylimääräisiä sydämenlyöntejä.

Astana ei ole mikään helppo vastus klubille, sillä se onnistui tiputtamaan viime vuonna muunmuassa AIK:n ja tänä vuonna Maribor tippui 3-2 yhteismaalein.

Ottelusta tulee vähämaalinen, sillä Klubi ei varmasti ala hyökkäämään mitenkään erityisen innokkaasti. Ensimmäisellä puoliajalla varmasti nähdään palloittelua ja vastustajan mittailua ja maalit tulevat toisella puoliajalla.

Ei muuta kuin nenä kohti katsomoa ja Nordicbetin listalta seuraavat kohteet kehiin:

Toisella puoliajalla enemmän maaleja @2.01

Tasapeli @3.10

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here