Puoliaika.com ennakko: Haka – TPS

Otteluennakko: FC Haka - TPS

Miesten Ykkösessä pelataan tänään yksi ottelu, kun Haka ja TPS kohtaavat Tehtaan kentällä kello 18:30 käynnistyvässä ottelussa.

Haka ja TPS ovat kohdanneet tällä kaudella kertaalleen kesäkuun puolivälissä Turussa, jolloin TPS oli tyly isäntä puhtaalla 3-0 voitolla. TPS etenee tällä hetkellä sarjataulukossa toisena 30 pisteellä ja Haka vaanii kuusi pistettä turkulaisten takana, sarjataulukon sijalla viisi.

Konkarihyökkääjä Mikko Hyyrynen on TPS:n paras maalintekijä viidellä maalilla. Mies on tosin puolikuntoinen ja Hyyrystä tuskin nähdään avauskokoonpanossa Hakaa vastaan.

TPS voitti edellisessä ottelussaan viime sunnuntaina sarjajumbo VIFK:n numeroin 5-1. Keskikenttäpelaaja Matej Hradecký nakutti ottelussa hattutempun.

Yhtä liekeissä oli Haka-hyökkääjä Kalle Multanen, joka iski myös hattutempun, kun Haka haki vieraspisteet Mikkelistä MP:n kotistadionilta. Multanen oli viime kaudella Ykkösen paras maalintekijä 30 maalilla. Multanen rikkoi samalla Ykkösen yhden kauden maaliennätyksen.

KTP:ssa viime kaudella ihastuttanut Jussi Aalto on osoittanut viime kierroksilla lämpenemisen merkkejä. Täksi kaudeksi TPS:n organisaatioon siirtynyt ”Rauman Guti” on ehtinyt tehdä tällä kaudella ”vain” neljä kihausta. Vain-sana siksi, että pallotaitavalta Aallolta on lupa odottaa luvattoman paljon enemmän maaleja kuin niitä on tähän mennessä tullut.

Haka ei ole vielä kokenut tappioita tällä kaudella kotikentällään (5 voittoa, 3 tasapeliä). Tehtaan kentälle saapuva TPS on puolestaan kuntopuntarin mukaan Ykkösen paras vierasjoukkue.

Mikäli TPS voittaa tänään, nousisi turkulaisjoukkue ainakin hetkellisesti Ykkösen kärkeen PK-35 Vantaan ohi. Hakalle voitto merkitsisi sarjataulukon vitospaikalle nousua ja koskelaiset olisivat loistavissa asetelmissa kärkinelikon takana.

Nordicbet tarjoaa kummallekin joukkueelle 2,5 kerrointa. Vaikka TPS oli edellisessä kohtaamisessa selkeästi parempi (3-0), niin joukkueet lähtevät tähän kamppailuun äärimmäisen tasaisista lähtökohdista. Virheiden välttäminen ja tehokkuus maalintekosektoreilla on tänään avainsana. Jatkuuko Hakan tappioton kotiputki?

Puoliajan toimitus poimii Nordicbetin vetolistalta seuraavat kohteet otteluun:

Tasapeli @ 3,35
Molemmat joukkueet tekevät maalin @ 1,65

Haka – TPS tänään kello 18:30 Tehtaan kentällä.

Huuhkaja-TV näyttää ottelun suorana lähetyksenä. Ottelulähetykset sisältävät itse pelin lisäksi myös ennakko-osuudet ja jälkihaastattelut. Ottelun selostaa Ville Kuusinen.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here