Puoliaika.com ennakko: Haka – TPS

Otteluennakko: FC Haka - TPS

Miesten Ykkösessä pelataan tänään yksi ottelu, kun Haka ja TPS kohtaavat Tehtaan kentällä kello 18:30 käynnistyvässä ottelussa.

Haka ja TPS ovat kohdanneet tällä kaudella kertaalleen kesäkuun puolivälissä Turussa, jolloin TPS oli tyly isäntä puhtaalla 3-0 voitolla. TPS etenee tällä hetkellä sarjataulukossa toisena 30 pisteellä ja Haka vaanii kuusi pistettä turkulaisten takana, sarjataulukon sijalla viisi.

Konkarihyökkääjä Mikko Hyyrynen on TPS:n paras maalintekijä viidellä maalilla. Mies on tosin puolikuntoinen ja Hyyrystä tuskin nähdään avauskokoonpanossa Hakaa vastaan.

TPS voitti edellisessä ottelussaan viime sunnuntaina sarjajumbo VIFK:n numeroin 5-1. Keskikenttäpelaaja Matej Hradecký nakutti ottelussa hattutempun.

Yhtä liekeissä oli Haka-hyökkääjä Kalle Multanen, joka iski myös hattutempun, kun Haka haki vieraspisteet Mikkelistä MP:n kotistadionilta. Multanen oli viime kaudella Ykkösen paras maalintekijä 30 maalilla. Multanen rikkoi samalla Ykkösen yhden kauden maaliennätyksen.

KTP:ssa viime kaudella ihastuttanut Jussi Aalto on osoittanut viime kierroksilla lämpenemisen merkkejä. Täksi kaudeksi TPS:n organisaatioon siirtynyt ”Rauman Guti” on ehtinyt tehdä tällä kaudella ”vain” neljä kihausta. Vain-sana siksi, että pallotaitavalta Aallolta on lupa odottaa luvattoman paljon enemmän maaleja kuin niitä on tähän mennessä tullut.

Haka ei ole vielä kokenut tappioita tällä kaudella kotikentällään (5 voittoa, 3 tasapeliä). Tehtaan kentälle saapuva TPS on puolestaan kuntopuntarin mukaan Ykkösen paras vierasjoukkue.

Mikäli TPS voittaa tänään, nousisi turkulaisjoukkue ainakin hetkellisesti Ykkösen kärkeen PK-35 Vantaan ohi. Hakalle voitto merkitsisi sarjataulukon vitospaikalle nousua ja koskelaiset olisivat loistavissa asetelmissa kärkinelikon takana.

Nordicbet tarjoaa kummallekin joukkueelle 2,5 kerrointa. Vaikka TPS oli edellisessä kohtaamisessa selkeästi parempi (3-0), niin joukkueet lähtevät tähän kamppailuun äärimmäisen tasaisista lähtökohdista. Virheiden välttäminen ja tehokkuus maalintekosektoreilla on tänään avainsana. Jatkuuko Hakan tappioton kotiputki?

Puoliajan toimitus poimii Nordicbetin vetolistalta seuraavat kohteet otteluun:

Tasapeli @ 3,35
Molemmat joukkueet tekevät maalin @ 1,65

Haka – TPS tänään kello 18:30 Tehtaan kentällä.

Huuhkaja-TV näyttää ottelun suorana lähetyksenä. Ottelulähetykset sisältävät itse pelin lisäksi myös ennakko-osuudet ja jälkihaastattelut. Ottelun selostaa Ville Kuusinen.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here