Puoliaika.com ennakko: Fiorentina – AS Roma

fiorentinaasroma_puoliaika.com

Illan koitoksessa kohtaavat kaksi Serie A:n viihdyttimmistä joukkueista Fiorentinan Stadio Artemio Franchilla.

 

Kotijoukkue Fiorentina on voittanut kolme viimeisimmästä viidestä Serie A:n ottelusta ja on muutenkin hyvässä vireessä. Kahdeksassa edellisessä ottelussa La Viola on jättänyt kentän vain kerran tappio puserossaan.

Vierailija Roma on pelannut Serie A:ssa kaksi perättäistä tasapeliä, joissa pelaaminen ei ole vakuuttanut. Coppa Italiassa Roma voitti lisäajalla Empolin, mutta fanit buuasivat silti Rudi Garcian joukot pois kentältä.

Viihdyttävästä pelityylistään tunnettu Roma on sakannut vuoden 2015 puolella ja sarjaa johtava Juventus on kuronut viiden pisteen kaulan mestaruustaistelussa. Tänä viikonloppuna Juve kohtaa Chievon, josta on odotettavissa täysi pistepotti torinolaisille.

Illan ottelu on varsinkin Romalle elintärkeä, koska pistemenetyksiin taistelussa mestaruudesta ei ole varaa. Roman ja Fiorentina viimeiset kuusi keskinäistä ottelua ovat kaikki päättyneet roomalaisten voittoon.

Kotijoukkue Fiorentina lähteekin otteluun haastajan asemasta, jolla on kuitenkin kaikki edellytykset sarjakakkosen kaatamiseksi.

Siirtohuhujen keskellä oleva Viola-tähti Juan Cuadrado, Joaquin ja ailahtelevasti pelannut Mario Gomez ovat kaikki kelpo pelimiehiä joilta voi odottaa ratkaisevia suorituksia.

Romalla vanha kunnon Francesco Totti on edelleen seuran keulahahmoja ja tärkeä elementti joukkueen pelaamisessa. Juan Iturben yllätyksellisyys tullee aiheuttamaan harmaita hiuksia Fiorentinan pakistolle.

Puoliajan toimitus uskoo maalirikkaaseen otteluun, jossa NordicBetin kohteessa pelaamme over 2,5 maalia kertoimella 2.07. Toinen hakumme on tasapeli, jossa X:n kerroin on 3.30.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here