Puoliaika.com ennakko: FF Jaro – RoPS

veikkausliiga-ff-jaro-rops-rovaniemen-palloseura-otteluennakko-jalkapallo-puoliaika.com

Vahvassa vireessä oleva RoPS lähtee pisteidenryöstöretkelle Pietarsaareen. Jaro tarvitsee puolestaan putoamistaistelua ajatellen tästä täydet kolme pistettä.

Jaron kausi ei ole lähtenyt mitenkään erikoisesti liikkeelle. Seura on kolmanneksi viimeisenä ja 14 pelistä se on voittanut vain 3. RoPS on kymmenen ottelun sisään hävinnyt vain kerran ja on vaikea nähdä, että tästä tulisi toista.

Vaikka rovaniemeläisten kapea materiaali alkaa väsymään, niin sama vaikutus otteluruuhkalla on Jaroon. Jaron pelaajamateriaalissa tämä korostuu ehkä vielä hieman RoPS:a enemmän.

Jarolta puuttuvat Denis, Mathias Kullström  ja David CarlssonJonas Emet on kuulemma harjoitellut joukkueen mukana ja on lähellä pelikuntoa.

RoPS:lta puuttuu puolestaan Jean Ngambe , Tomer Chencinski , Juuso Majava. Mika Mäkitalo on todennäköisesti Moshtagh Yaghoubin kanssa sivussa ottelusta. Mikäli Mäkitalo pelaa, niin hän ei ole kyllä 90-minuutin kunnossa.

Erittäin vauhdikas ottelu on tänään Pietarsaaressa odotettavissa, sillä RoPS tulee iskemään vastahyökkäyksiä kerta toisensa perään, kun taas Jaro yrittää pitää pallonhallintaa.

Toimitus poimii Nordicbetin listalta seuraavat kohteet

RoPS @2.20

RoPS voittaa ilman päästettyjä maaleja @3.60

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here