Puoliaika.com ennakko: FF Jaro – Ilves

ff-jaro-fc-ilves-veikkausliiga-jalkapallo-puoliaika.com

Veikkausliigan sarjataulukon häntäpäässä taistellaan tänään tärkeistä sarjapisteistä, kun Tampereen Ilves matkustaa FF Jaron vieraaksi Pietarsaareen. Ottelu käynnistyy kello 18:30.

FF Jaro ja Ilves kohtaavat jo toista kertaa tällä kaudella. Huhtikuun lopussa Pietarsaaressa pelatussa ottelussa Jaro otti komean 3-1 (1-0) kotivoiton tamperelaisista. Silloin kaksi maalia Jarolle iskenyt norsunluurannikkolainen Didier Boris Kadio valittiin myös ottelun parhaaksi pelaajaksi.

Sarjataulukossa toiseksi viimeisenä etenevä FF Jaro pelasi edellisessä ottelussaan maalittoman 0-0 tasapelin HIFK:ta vastaan. FF Jarolla oli ottelussa kaikki mahdollisuudet voittoon, mutta HIFK:n maalivahti Carljohan Eriksson torjui muutaman näyttävän gamesaverin. Myös HIFK:lla oli ottelun lopussa omat ratkaisupaikkansa.

HIFK - FF Jaro
Kuva: Juhani Järvenpää | @jurveja

Jaron pelaajista ovat varmuudella sivussa Ilves-ottelusta loukkaantuneet Jonas Emet ja Reginaldo Junior sekä Guyanan maajoukkuekomennuksella oleva Walter Moore.

Ilves otti tasan kymmenen päivää sitten edellisessä ottelussaan tärkeän 1-0 kotivoiton FC Interistä. Sarjataulukon yhdeksäntenä kulkevan Ilveksen vieraspelisaldo tämän kauden osalta on kuitenkin surullista luettavaa, sillä kuudesta matsista on irronnut vain yksi voitto viiden tappion lisäksi.

Ilveksen kokoonpanosta ovat varmuudella pois hyökkääjä Henry Chidozie Ugwunna (polvi) sekä puolustaja Olli Vakkala (kylki).

Jaron ja Ilveksen välinen piste-ero on vain kaksi (2) pistettä, joten voitolla kumpikin parantelisi asemiaan sarjan häntäpäässä huomattavasti. Ilves on parantanut peliesityksiään kauden edetessä, joten irtoaako tänään kauden toinen vierasvoitto? Ilveksen kerroin vierasvoitolle on komea 3,60, mutta pistejakokaan ei ole kaukana.

Uskomme, että ensimmäisellä puoliajalla keskitytään pitämään lukemat nollissa ja toisella jaksolla peli aukeaa huomattavasti.

Toimitus poimii Nordicbetin pelilistalta seuraavat kohteet otteluun:

Tasapeli @ 3,35
Puoliaika jolla eniten maaleja | 2. puoliaika @ 1,89

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here