Puoliaika.com ennakko: Fenerbache – Shakhtar Donetsk

Otteluennakko: Fenerbache (TUR) - Shakhtar (UKR)

Fenerbache palaa Eurooppaan kärsittyään parin vuoden bannin sopupeliepäilyjen takia, jotka myöhemmin kuitenkin peruttiin, mutta banni jäi silti voimaan. Nyt turkkilaisjätti kohtaa viime kautena erinomaisen Eurooppakauden pelanneen Shaktar Donetskin.

Fenerbache on ollut erittäin ahkera kesän siirtoikkunan aikana molempiin suuntiin. Suuren nuorennusleikkauksen tehneet seuran kiiltävin tähti on suuren mediahuomion saanut Robin Van Persie. Manu-pelaajan lisäksi muita tulijoita on ollut Portugalin maajoukkueen vakiokasvo, Nani, brasilialainen Josef de Souza, sekä tanskalainen Simon Kjaer.

Isännät ovat pelanneet hyvin harjoituskaudella. Heinäkuun aikana seitsemästä pelatusta harjoitusottelusta seura on voittanut kuusi ja hävinnyt vain Dniprolle 1-0. Muunmuassa Olympiakos ja Marseille kaatuivat runsasmaalisten otteluiden jälkeen.

Shaktar on pelannut heinäkuun aikana kahdeksan ottelua, joista se on hävinnyt vain yhden ja pelannut yhden tasan. Voittoja on tullut 6. Shaktarilla on kausi jo alkanut ja he ovat päässeet valmistautumaan hieman paremmin otteluun kuin Fenerbache.

Shakhtarilta puuttuu ottelusta tärkeitä pelaajia, sillä Douglas Costa ja Luiz Adriano lähtivät hieman isompiin seuroihin.

Fenerbachen rosteri on vieraita parempi, joten vaakakuppi kääntyy kyllä turkkilaisten puolelle. Molemmat seurat osaavat maalitehtailun, joten odotettavissa (toivottavasti) on maalirikas ottelu.

Poimitaan seuraavat kohteet otteluun Nordicbetin listalta

Yli 2,5 maalia @1.88

Molemmat joukkueet tekevät maalin @1.70

Fenerbache @2.40

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here