Puoliaika.com ennakko: FC Porto – Bayern München

fc-porto-bayern-munchen-jalkapallo-puoliaika.com

Mestarien liigan suurin voittajasuosikki matkustaa Porton vieraaksi keskiviikon ottelussa

Portugalin ylpeys Porto on Mestarien liigan ainoa joukkue, joka on edelleen voittamaton tällä kaudella. Portugalilaiset tietävät varsin hyvin, että nyt heillä on edessään kauden suurin haaste.

Edellisellä kierroksella Porton jalkoihin jäi Basel. Nyt vastassa on koko sarjan suurin suosikki. Kunnioitus Bayernia kohtaan on varmasti melko suurta, mutta Porto tietää yllätysmahdollisuuksien olemassa olosta.

Bayern navigoi edelliskierroksen näytöstyyliin. Shakhtar Donetsk pysyi hyvin mukana ensimmäisen osaottelun, mutta toisessa se jäi täysin saksalaisten jalkoihin.

Molemmilla joukkueilla on laatupelaajia loukkaantuneina, varsinkin Bayernilla. Laajalla materiaalilla varustettu joukkue pystyy korvaamaan kuitenkin lähes kenet tahansa. Kotijoukkue Portolla on myös hyvä materiaali.

Ennakolta tässäkin otteluparissa saksalaiset ovat selkeänä ennakkosuosikkina lähes kaikkien asiantuntijoiden papereissa. Ilman tappioita luovinut Porto antaa silti kelpo vastuksen ainakin ensimmäisessä osassa.

Puoliaika.com poimi pari pelikohdetta NordicBetin listalta, joihin aiomme itse muutaman roposen sijoittaa:

* Alle 2.5 maalia @1.69

* Xabi Alonso keltainen kortti @2.60

* Maalillinen tasapeli @4.30

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here