Puoliaika.com ennakko: FC Midtjylland – Southampton

otteluennakko-fc-midtjylland-southampton-jalkapallo-puoliaika.com

Tanskalaisseura FC Midtjyllandilla on tänään loistava paikka napata paikka Eurooppa-liigan lohkovaiheesta.

FC Midtjylland haki ensimmäisestä osaottelusta Southamptonin kotikentältä Saint Mary’s Stadiumilta tuloksellisesti erittäin hyvän ja tärkeän 1-1 tasapelin. Tanskalaisten maalista vastasi Southamptonissakin pelannut suomalaiskeskikenttäpelaaja Tim Sparv, joka tykitti pallon tulisesti vasempaan alakulmaan. Southampton nousi tasoihin toisella puoliajalla Jay Rodriquezin rankkarimaalilla.

Sekä Midtjylland että Southampton valmistautuivat ratkaisevaan toiseen osaotteluun pelaamalla tasapelit oman maan sarjoissaan. Tanskan pääsarjaa johtava Midtjylland jäi häntäpäässä keikkuvan Esbjergin vieraana 1-1 tasapeliin.

Kolme ottelua Veikkausliigassa pelannut Southampton päätyi puolestaan maalittomaan 0-0 tasapeliin Watfordin kanssa. Southamptonin alkukausi on alkanut mollivoittoisesti, sillä saldona Valioliigasta on kaksi tasapeliä ja yksi tappio.

Southampton kirjasi ensimmäisessä osa-ottelussa maalintekoyritykset itselleen peräti lukemin 21-6. Midtjyllandin maalilla pelanneelle ruotsalaiselle Johan Dahlinille merkkautettiin kahdeksan torjuntaa, kun virkaveli Maarten Stekelenburg joutui torjuntatöihin koko ottelussa vain kerran.

Kotiyleisönsä edessä pelaava Midtjylland lähtee varmasti tänään hieman samantyylisesti puolustamaan omaa maaliaan kuin viikko sitten. Vaikka taskussa on tärkeä vierasmaali Englannista, niin pelkästään bussin pysäyttämiseen 16-rajalle tanskalaiset eivät voi luottaa.

Southamptonin hollantilainen päävalmentaja Ronald Koeman on mies, joka osaa varmasti löytää tarvittavat työkalut puolustusmuurin murtamiseen. Southamptonin italialainen maajoukkuekärki Graziano Pellè on taitava viimeistelijä ja hän on varmasti merkattu mies tanskalaisten papereissa. Hän muodostanee kärkiparin yhdessä Jay Rodriquezin kanssa, joka pelasi Watfordia vastaan vai kymmenisen minuuttia lopusta.

Puoliajan toimitus uskoo tanskalaiseen taistelutahtoon täyden kotistadionin huutaessa ja Tim Sparvin edustaman Midtjyllandin jatkopaikkaan.

Tim Sparvin maalikertoimeksi annetaan 7,50, joka ei kuitenkaan löydy toimituksen suosituksista. Voi kokeilla pikkufyrkalla tai jos perse kestää merivettä niin hieman isommalla haulikolla.

Toimitus poimii Nordicbetin vetolistalta seuraavat pelikohteet ottelua varten:

  • Toisella puoliajalla eniten maaleja @ 2,08
  • FC Midtjylland @ 3,39
  • Puoliaikatulos/Lopputulos X/1 @ 6,33

 

 

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here