Puoliaika.com ennakko: FC Kiffen – FC Lahti Akatemia

miesten_kakkonen_logo

 

Tänään Töölön pallokentällä klo 18.30 miesten kakkosen itälohkossa kohtaavat FC Kiffen ja FC Lahti Akatemia. Kiffen on saalistanut kauden kolmesta pelistään neljä pistettä, kun taas lahtelaiset ovat kolmessa ottelussa saaneet raavittua seitsemän pistettä.

Kiffenin alkukauden ottelut ovat olleet erittäin vähämaalisia, sillä maaliero on 2-2, kun taas Lahti Akatemialla on maaliero karnevaalihenkinen 10-5. Tilastojen valossa lahtelaisten paras pelaaja on tällä kaudella ollut Jens Tanskanen, joka on viimeistellyt jo viisi maalia.

Kiffen pääsee lähtemään otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, mutta lahtelaisten alkukauden kova startti saattaakin olla liikaa Kiffenille. Tästä johtuen NordicBetin tarjoama kerroin 2.60 vierasvoitolle on niin naurettavan iso, että sitä kannattaa ilman muuta lähteä hakemaan.

Puoliaika.comin toimistotalon SPSS data-analyysi on laskenut koko päivän laskujaan ja sen perusteella suosittelemme NordicBetin listalta seuraavia kohteita:

* FC Kiffen – FC Lahti Akatemia 2 @2.60

* Alle 2.5 maalia @2.5

 

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here